Companie
Companie

EUROTECH - echipamente pentru constructii, service scule, consultanta tehnica

 

Eurotech a intrat pe piata locala in anul 1998 cu o motivatie puternica: sa ofere servicii profesioniste si sigure de comercializare, service si inchiriere de scule si utilaje pentru constructii.


De la infiintare si pana in prezent, compania a mentinut o activitate comerciala sustinuta (vanzare directa si prin distribuitori) si a evoluat treptat, extinzandu-si aria de acoperire, imaginea si personalul. In tot acest timp nu s-a facut rabat de la calitate. Firma se orienteaza in continuare spre investitii, produse si servicii de top.

 

Valorile Companiei: seriozitate, standarde inalte de profesionalism, respect fata de parteneri, calitate foarte buna a serviciilor, rapiditate, eficienta, responsabilitate, iar Misiunea este de a respecta permanent aceste valori.

 

Eurotech este certificat conform cerintelor standardului ISO 9001:2008.


Etapele de dezvoltare

 

1998 - Infiintarea companiei Eurotech.

2000 - Inaugurarea magazinului propriu cu showroom si service individual, cu dotari moderne si un important stoc de piese de schimb.

2002 - Crearea retelei de distributie.

2003 - Inaugurarea noului sediu cu showroom de 250 mp si birouri de 150 mp, in vecinatatea vechiului magazin, care s-a transformat in service pentru produsele comercializate.

2002 – 2005 - Dezvoltarea retelei de distributie in NE Moldovei (Iasi, Vaslui, Roman, Piatra Neamt, Botosani, Dorohoi, Darabani, Suceava, Vatra Dornei, Targu Neamt, Radauti, Barlad, Bacau) si Bucuresti.

2011 - Trecerea printr-un proces de rebranding, actiune fireasca pentru o companie matura. Dupa acest proces logo-ul, site-ul, identitatea companiei au fost schimbate, valorile insa ramanand aceleasi.

2011 - Afilierea la Reteaua TEHNIK, grup national de firme din domeniul distributiei si service-ului pentru scule, echipamente si utilaje.

2012 - Lansarea blogului EUROTECH, zona cu informatii utile din domeniu