Panou NASTEC Pilot Zoom

Panou NASTEC Pilot

Promotie Lichidare stoc

Cod produs: Pilot

Producator: NASTEC

Pret cu tva: 700 LEIComanda / Cere oferta produs
Cere mai multe detalii
Contacteaza-ne telefonic
0232/231.435
PREZENTARE

Panourile Pilot de la Nastec constituite complet din aluminiu sunt solide si usor de racit. Utilizate in combinatie cu un inter VASCO poat porni si opri pompe conectate direct, asigurand protectia completa a acestora. Panourile au 2 intrari digitale pentru conectarea de intrerupatoare externe de control, ce permit pompei sa fie pornita sau oprita de plutitoare, de presostate, de protectii termice sau alte dispozitive asemanatoare.


Iesirea cu releu a panourilor poate fi setata de utilizator ca normal inchis N.C. sau normal decshis N.O. si are ca scop controlul alarmei externe prin care se incearca repornirea pompei de pana la 5 ori, dupa care se opreste complet. Aceste panouri afiseaza pe ecranul LCD curentul de functionare si factorul de putere permitand utilizatorului sa seteze un prag minim pentru functionarea normala.


Panourile Pilot functioneaza la o temperatura abianta maxima de 40˚C si la o altitudine de pana la 2.000 m iar datorita protectiei IP 55 poat fi montate chiar si in medii umede sau cu mult praf.

Model

Tensiune [+ / -    10%]

50/60 Hz   

Curent maxim

Greutate

   [kg]

PILOT 118 VC  1 X 230 VAC  18 A 2
PRODUSE SIMILARE DIN CATEGORIA ULTIMUL PRET


NASTEC