CONSULTANȚĂ

O experiență completă de achiziție

Suntem alături de tine pentru alegeri inspirate

Mai mult decât o simplă achiziție, la EUROTECH ai parte de o experiență completă de cumpărare, pornind de la consultanța tehnică de specialitate în alegerea echipamentelor și utilajelor care răspund întrutotul nevoilor tale și până la închiriere, service în garanție și post-garanție și consultanță post-vânzare.
Serviciul de consultanță pe care îl oferim în magazine este susținut de experiența pe care am acumulat-o în urma training-urilor organizate de partenerii noștri în țară sau în străinătate. În funcție de tipul și stadiul lucrării, dimensiunea șantierului, caracteristicile terenului, metoda de lucru, specialiștii noștri te vor îndruma spre cele mai bune soluții adaptate condițiilor întâmpinate.

NE SPECIALIZĂM

Participăm periodic la toate training-urile organizate de furnizor sau de producători, în țară sau în străinătate.

OFERIM CONSULTANȚĂ

Luăm în considerare toate aspectele situației tale, pentru a putea alege împreună echipamentele adecvate.

OFERIM SFATURI PERSONALIZATE

Expertiza în domeniu ne conferă abilitatea de a configura oferte personalizate în concordanță cu particularitățile nevoilor tale.

CONTACTEAZĂ-NE

Prin intermediul email-ului, telefonic, la noi in magazin sau oricum îți este la îndemână, suntem mereu pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru provocările din gospodărie sau de pe șantier.