fbpx

SERVICE

Service autorizat în garanție și post garanție.

Reparăm tot ce cumperi de la noi și nu numai!

În cadrul service-ului EUROTECH beneficiezi de servicii complete de: închiriere, revizie, reparații și punere în funcțiune a echipamentelor.
Tehnicienii noștri specializați efectuează intervenții de revizie și operațiuni de înlocuire a pieselor deteriorate cu piese originale sau echivalente after market pentru produsele aflate în garanție și post-garanție.
Departamentul de service realizează și activitatea de SERVICE MOBIL (pentru generatoare, compresoare, utilaje mari ș.a.) prin echipele de intervenții dedicate. Acestea intervin rapid și eficient pe șantiere, chiar în mijlocul lucrărilor sau la sediul clienților, fie cu programare prealabila în cazul lucrărilor de mentenanță sau revizii, fie la cerere în cel mai scurt timp posibil în caz de avarie. Acest serviciu este valabil pentru regiunea N-E a României (Moldova).

SERVICE MOBIL

Tehnicieni cu o vasta experiență ce intervin imediat la sediul clientului pentru reparații complexe urgente sau revizii periodice cu 2 auto utilitare complet echipate.

INSTRUCTAJ ȘI PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Asigurăm instruire și asistență la punere în funcțiune cu personal specializat, cu o experiență de peste 15 ani pentru o gamă variată de echipamente de construcții, industrie și grădină.

PERSONAL TEHNIC SPECIALIZAT

Echipa de service EUROTECH este alcătuita din 8 tehnicieni specializați, atestați de principalii producători de echipamente și utilaje pentru construcții: BOSCHSTIHLKAERCHERFIAC, TELWINAGT, ITALIA STAR, MAKITA, PROENERG, KAESERROTHENBERGER.

PROIECTE SPECIALE

Rezultatele ne recomandă pentru cele mai dificile lucrări.

CONTACTEAZĂ-NE

Prin intermediul email-ului, telefonic, la noi în magazin sau oricum îți este la îndemână, suntem mereu pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru provocările din gospodărie sau de pe șantier.

X