fbpx

VÂNZARE SCULE ȘI UTILAJE

Îți punem la dispoziție toate utilajele și sculele necesare pentru proiecte reușite.

Partenerii tăi de încredere pentru scule și utilaje de calitate

Eurotech a intrat pe piața locală în anul 1998 cu o motivație puternică: să ofere servicii profesionale de comercializare, service și închiriere de scule și utilaje pentru construcții.

De la înființare și până în prezent, compania a menținut o activitate comercială susținută (vânzare directă sau prin distribuitori) și a evoluat treptat, extinzându-și aria de acoperire, imaginea și personalul. În tot acest timp nu s-a făcut rabat de la calitate. Firma se orientează în continuare spre investiții, produse și servicii de top.

Condiții garanție

Toate produsele comercializate de către S.C. EUROTECH S.R.L. beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Produsele vândute și livrate de S.C. EUROTECH S.R.L. au certificate de garanție emise direct de producător, iar service-ul este asigurat de punctul de service al S.C. EUROTECH S.R.L., situat în Iași, Splai Bahlui Mal Stâng nr 15.

Achiziționează prin SICAP

Eurotech este înscris pe această platformă electronică și pune la dispoziția autorităților contractante toate utilajele pe care aceștia le comercializează în regim de vânzare normală.

Sistemul SICAP avantajează o economie considerabilă de resurse umane, materiale, de timp și vine în ajutorul întreprinderilor care sunt obligate să realizeze 40% din totalul achizițiilor dintr-un an prin mijloace electronice.

Certificări

ISO: CERTIFICAT 0023/13.12.2014

AUTORIZAȚIE de comercializare a DETECTOARELOR DE METALE

BOSCH SYSTEM SPECIALIST (BSS)

BOSCH SERVICE PARTENER

CONTACTEAZĂ-NE

Prin intermediul email-ului, telefonic, la noi în magazin sau oricum îți este la îndemână, suntem mereu pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru provocările din gospodărie sau de pe șantier.

X