fbpx

De peste 22 de ani, cu oameni serioși

„Compania noastră urmărește consolidarea relațiilor cu clienții, oferind soluții practice și personalizate, punând în valoare seriozitatea, experiența și competența profesională dobândită de-a lungul timpului. ”
– Ștefan Dalas, director general EUROTECH

Servicii profesionale de comercializare, service și închiriere scule, echipamente și utilaje

Experiența de peste 22 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje, însoțite de soluții tehnice complete de valoare superioară ne recomandă ca fiind un partener de încredere.

CONSTRUCȚII

O construcție este realizată eficient cu cele mai potrivite echipamente. EUROTECH oferă soluții tehnice complete pentru provocările apărute pe șantier, bazate pe comercializarea de scule, echipamente și utilaje profesionale de la branduri de top, precum: IMER, BISONTE, SILLA, COLLOMIX, MASALTA, TITAN, MONTOLIT, AGT, ENAR, MIKASA, DB DALBE.

AGRICULTURĂ

Provocările în domeniul agro-zootehnic pot fi de multe ori imprevizibile. Ca urmare, a avea un furnizor de soluții tehnice complete poate asigura sustenabilitatea de care acest domeniu are nevoie. În toiul campaniei agricole sau într-un ciclu de creștere a animalelor, poate fi esențial sau chiar vital un serviciu sau produs absolut indispensabil. EUROTECH cunoaște acest aspect specific domeniului și depune eforturi să rezolve onorabil astfel de situații ale clienților săi fermieri.

INDUSTRIE

Începând cu departamentul propriu de mentenanță, continuând cu fluxurile de fabricație și până la echipamentele și utilajele specifice, sectorul industrial are nenumărate nevoi de ordin tehnic, pe care EUROTECH reușește să le acopere/onoreze clienților săi industriali.

40k
CLIENȚI UNICI
22
ANI EXPERIENȚĂ
4m
PRODUSE VÂNDUTE
10k
INSTALĂRI ȘI PUNERI ÎN FUNCȚIUNE
2k
ZILE ÎNCHIRIATE

COMANDĂ PRIN SICAP

Sistemul SICAP avantajează o economie considerabilă de resurse umane, materiale și de timp. Acesta vine în ajutorul intreprinderilor care sunt obligate să realizeze 40% din totalul achizițiilor dintr-un an prin mijloace electronice.
Vrei să comanzi prin SICAP? EUROTECH pune la dispoziția autorităților contractante toate produsele pe care aceștia le comercializează în regim de vânzare normal.

CONSULTANȚĂ

La solicitare, te vom îndruma către produsele care iți satisfac cel mai bine nevoile și te vom sprijini în învățarea modului în care acestea trebuie utilizate și întreținute. Serviciul de consultanță pe care îl oferim este susținut de experiența pe care am acumulat-o la training-urile organizate de către partenerii noștri atât în țară, cât și în străinătate.

SERVICE MOBIL

Suntem alături de tine pe toată durata proiectului. Începând de la punerea la dispoziție a necesarului de scule, echipamente și utilaje, până la reparația acestora. Preluarea de pe șantier și aducerea în stare de funcționare optimă. Service mobil pentru reparații sau revizii periodice – pe teren, cu 2 autoutilitare complet echipate.

CONTACTEAZĂ-NE

Prin intermediul email-ului, telefonic, la noi în magazin sau oricum iți este la îndemână, suntem mereu pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru provocările din gospodărie sau de pe șantier.

X