,

Cutter otel Yato 18 mm YT-75124

Yato

Cutter otel Yato 18 mm YT-75124 confectionat din otel SK2H, maner ABS este echipat cu un sistem de „blocare automata”, care protejeaza lama impotriva alunecarii sau retragerii accidentale in timpul lucrului, cu o forta de pana la 20N.

Cod produs: YT-75124

Compara produse

14,00 lei

Cutter otel Yato 18 mm YT-75124 confectionat din otel SK2H, maner ABS este echipat cu un sistem de „blocare automata”, care protejeaza lama impotriva alunecarii sau retragerii accidentale in timpul lucrului, cu o forta de pana la 20N.

Avantaje:

  • Lamele din otel ULTRA SHARP SK2H acoperite cu un strat special de culoare neagra garanteaza o ascutie exceptionala, corpul este realizat din plastic ABS rezistent.
  • Manerul este acoperit suplimentar cu un strat anti-alunecare din TPR. Acest lucru asigura o prindere ferma si un confort ridicat la lucru.
  • Ghidajul metalic asigura o functionare lina si fara probleme.
  • In plus, este echipat cu un sistem de „blocare automata”, care protejeaza lama impotriva alunecarii sau retragerii accidentale in timpul lucrului, cu o forta de pana la 20N.
  • Datorita sistemului „auto lock”, cutitul este perfect pentru taierea materialelor groase sau in goluri inguste unde exista riscul ca lama sa se blocheze.

Specificatii tehnice – Cutter otel Yato 18 mm YT-75124:

Tip produs Cutter universal
Tip lama Dreptunghiulara
Latime tais 18 mm
Lungime (cm) 12
Material Corp – Plastic ABS
Material lama  – Otel SK2H
Recomandat pentru Utilizare universala

Brand

Latime tais

18 mm

Based on 0 reviews

0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review pentru “Cutter otel Yato 18 mm YT-75124”

Produsul nu are inca un review

*Pretul afisat este valabil doar pentru comanda online si include T.V.A.
**Pentru orice comanda plasata pe eurotech-iasi.ro/magazinonline, indiferent de valoare, taxa de transport este de 25 lei.
***Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Unele specificatii sau pretul, pot contine mici inadvertente, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari. Echipa EUROTECH face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

SHOPPING CART

close