Livrare si retur

Livrare prin curier

Livrarea produselor achizitionate de pe eurotech-iasi.ro/magazinonline/ este GRATUITA daca valoarea comenzii depaseste 800 lei, are mai putin de 25 kg si adresa la care trebuie livrata se afla in aria de acoperire a curierului.

In situatia in care  valoarea coletului este mai mica de 800 lei, taxa de livrare minima este de 25 lei, putand varia in functie de adresa de livrare comunicata de catre client.

Livrare in aceeasi zi (doar in Iasi)

Daca inregistrezi comanda pe site-ul eurotech-iasi.ro/magazinonline/ de luni pana vineri pana in ora 12.00 si vrei sa facem livrarea in Iasi, poti opta sa primesti produsele in aceeasi zi, doar daca produsele sunt in stoc. Pentru a beneficia de livrarea in aceeasi zi, cand inregistrezi comanda trebuie sa bifezi “Vreau livrare azi”. Comanda se va livra in aceeasi zi, in intervalul 13.00-17.00, pentru produsele aflate pe stoc. Poti beneficia de acest serviciu daca alegi sa platesti ramburs.

Costul pentru livrarea comenzii in aceeasi zi este 25 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Ridicarea de la sediul eurotech-iasi.ro/magazinonline/

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc le poti ridica imediat de la sediul eurotech-iasi.ro/magazinonline/: Eurotech, Splai Bahlui Mal Stang 25 B, Iasi

Daca produsele nu sunt pe stoc cand ai inregistrat comanda, te vom anunta cand acestea vor ajunge in depozit ca sa treci sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in depozit timp de 7 zile lucratoare.

Livrarea de la sediul eurotech-iasi.ro/magazinonline/ se face gratuit.

Retururi de produse

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

– Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii acestuia. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de noi.

– Colete ce prezinta deteriorari;
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

– Produse ce v-au fost livrate gresit;
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

– Orice produs cumparat prin magazinul online poate fi returnat in termen de 10 zile conform O.G. 130/2000. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Denuntarea de contract se face exclusiv in scris, returul se va face doar dupa primirea confirmariii scrise a acceptului returului. Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare pefecta.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

  • Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit.
  • Produsele returnate nu trebuie sa fie folosite
  • Ambalajul produsului returnat trebuie sa fie nedeteriorat

Returul produselor de pe eurotech-iasi.ro/magazinonline/ in cativa pasi:

  • Completezi acest formular de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
  • Specifici in formular motivul returului: schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut pe eurotech-iasi.ro/magazinonline/ sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare.
  • Dupa aprobarea cererii de retur, vei trimite produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 10 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 10-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) produsului.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine.

Trebuie sa returnezi produsele insotite de certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Ca returul tau sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, insotit de etichetele cu care l-ai primit.