Inchirieri scule

Inchirierea de scule electrice si utilaje este solutia eficienta atunci cand ai nevoie de un echipament pentru o perioada determinata de timp.

S.C. EUROTECH S.R.L. va pune la dispozitie spre inchiriere o gama variata de scule si utilaje pentru constructii de la producatori de renume, precum: BOSCH, MAKITA, AGT, TEHNIK, PRAMAC, STAGER, MEDIA LINE, MASALTA, KAERCHER, BISONTE, STIHL.

Închiriază în condiții avantajoase echipamente pentru construcții, industrie și agricultură

În domeniul construcțiilor, fiecare lucrare are particularitățile sale, iar trusa de scule se întâmplă să nu acopere toată gama de nevoi. Cu toate acestea, nu întotdeauna se justifică achiziția unei scule noi.
Sunt situații în care închirierea este cea mai rentabilă soluție. Astfel, fie că ai de realizat un proiect personal, fie că ai o companie de amenajări interioare sau construcții și ai nevoie de un echipament sau un utilaj profesional pentru o anumită etapă, poți apela la serviciul de închirieri utilaje, echipamente și scule de la EUROTECH.
Dispunem de o gama variată de scule și utilaje de la producători de renume, precum: BOSCH, AGT, PRAMAC, STAGER, MASALTA, STIHL sau KARCHER, reparate și întreținute în service-ul propriu de cei mai iscusiți tehnicieni. Astfel, sculele și utilajele oferite spre închiriere asigură randament maxim și se încadrează în parametrii optimi de funcționare pentru a îndeplini nevoile clienților.

Procedura de închiriere

 • Se achita garantia pentru inchiriere: cash sau prin intermediul unui instrument de plata conform unui proces verbal de predare-primire si se verifica starea de functionare a echipamentului.
 • Cu ajutorul personalului nostru specializat se identifică utilajul potrivit pentru proiectele în derulare.
 • Se intocmeste contractul de inchiriere.

Informatii utile

  • unitatea minima de facturare este de 1/2 zi.
  • preturi negociabile pentru inchirierea pe o durata mai mare de 5 zile.
  • se asigura transport in municipiul Iasi pentru utilajele inchiriate si instructaj specializat personalului desemnat sa lucreze cu utilajele inchiriate

  SHOPPING CART

  close