fbpx

ÎNCHIRIERI

Închirierea de scule electrice și utilaje este soluția eficientă atunci când ai nevoie de un echipament pentru o perioadă determinată de timp.

Închiriază în condiții avantajoase echipamente pentru construcții, industrie și agricultură

În domeniul construcțiilor, fiecare lucrare are particularitățile sale, iar trusa de scule se întâmplă să nu acopere toată gama de nevoi. Cu toate acestea, nu întotdeauna se justifică achiziția unei scule noi.
Sunt situații în care închirierea este cea mai rentabilă soluție. Astfel, fie că ai de realizat un proiect personal, fie că ai o companie de amenajări interioare sau construcții și ai nevoie de un echipament sau un utilaj profesional pentru o anumită etapă, poți apela la serviciul de închirieri utilaje, echipamente și scule de la EUROTECH.
Dispunem de o gama variată de scule și utilaje de la producători de renume, precum: BOSCH, AGT, PRAMAC, STAGER, MASALTA, STIHL sau KARCHER, reparate și întreținute în service-ul propriu de cei mai iscusiți tehnicieni. Astfel, sculele și utilajele oferite spre închiriere asigură randament maxim și se încadrează în parametrii optimi de funcționare pentru a îndeplini nevoile clienților.

Procedura de închiriere

  • Se achită garanția pentru închiriere: cash sau prin intermediul unui instrument de plată conform unui proces verbal de predare-primire și se verifică starea de funcționare a echipamentului;
  • Cu ajutorul personalului nostru specializat se identifică utilajul potrivit pentru proiectele în derulare.
  • Se întocmește contractul de închiriere.

Informații utile

  • Unitatea minimă de facturare este de 1/2 zi;
  • Prețuri negociabile pentru închirierea pe o durată mai mare de 5 zile;
  • Se asigură transport în municipiul Iași pentru utilajele închiriate și instructaj specializat personalului desemnat să lucreze cu utilajele închiriate.

CONTACTEAZĂ-NE

Prin intermediul email-ului, telefonic, la noi in magazin sau oricum iti este la indemana suntem mereu pregatiti sa iti oferim cele mai bune solutii pentru provocarile din gospodarie sau de pe santier.

X