Protectia datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C.EUROTECH S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Termeni si definitii

Conform Regulamentului UE nr. 679/2016 a Parlamentului European si Consiliului Uniunii Europene:

Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoane fizice ale caror date sunt prelucrate.

Operator de date personale (Data Controller) – orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

Imputernicit (Data Processor) – proceseaza datele in numele unui operator

Consimtamant – incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

GDPR – Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

Terti – orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

Responsabil de prelucrare: SC EUROTEC SRL.

Violarea datelor cu caracter personal: desemneaza o violare a securitatii care atrage dupa sine, in mod accidental sau ilicit, distrugerea, pierderea, alterarea divulgarea neautorizata a datelor cu caracter personal transmise, pastrate sau prelucrate in alt mod, sau accesul neautorizat la respectivele date.

 

Ce date se prelucreaza?

In functie de natura si scopul interactiunii cu EUROTECH (Solicitare oferta, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, descarcarea unei promotii, sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

  • Sa soliciti o oferta de pret ori informatii suplimentare pentru unul ori mai multe produse
  • Sa creezi un cont sau
  • Sa te abonezi la newsletter
  • Sa completezi si sa trimiti formularul de contact

Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.

Date legate de navigare – date legate de modul in care folosesti website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.

Date despre vizitele tale in site-uri: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

 

Colectarea datelor

Datele tale pot fi colectate direct cand comunici cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site. Ori datele pot fi colectate prin e-mail sau telefon.

O alta forma de colectare a datelor este si indirecta, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.

Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-urile noastre.

 

Scopul colectarii datelor este:

  • Informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor
  • Informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor
  • Evaluarea produselor si serviciilor oferite
  • Evaluarea activitati comerciale
  • Evaluarea activitatii de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica
  • Urmarire si monitorizae a vanzarilor
  • Facturarea produselor comandate
  • Pentru a-ti permite sa ne contactezi
  • Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut
  • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website

 

Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la EUROTECH SRL in orice moment.

In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:

  1. In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de EUROTECH SRL prin intermediul website-urilor
  2. Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare
  3. Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii EUROTECH SRL, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

Link-urile catre site-uri si terte parti

Website-ul noastre ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora EUROTECH SRL nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

 

Pentru cat timp iti sunt stocate datele

EUROTECH SRL pastreaza datele tale personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la articolul 4.

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

Cand te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, iti stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului).

Cand contactezi EUROTECH SRL folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni, apoi vor fi sterse.

Cand esti clientul nostru, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina EUROTECH SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau afiliat, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.

Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ai creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.

Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

 

Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website-uri. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.

 

Drepturile tale

Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.

Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al EUROTECH SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care EUROTECH SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct. Adresa de e-mail la care poti solicita oprirea ori stergerea datelor cu caracter personal: protectiadatelor@eurotech-iasi.ro

Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.

Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.

Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre EUROTECH SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, EUROTECH SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de 30 de zile la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la 60 de zile pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de EUROTECH SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.

 

Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

  1. Analytics

Google Analytics

Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Facebook Ads Conversion Tracking

E un serviciu furnizat de Facebook care conecteaza datele din reclamele Facebook cu actiunile realizate de utilizatori in site-uri.

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Google AdWords Conversion Tracking

E un serviciu furnizat de Google care conecteaza datele din sistemul de publicitate Google cu actiunile realizate de utilizatori in site-uri.

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA

  1. Contactarea utilizatorului

Numar de telefon

Utilizatorii care ne furnizeaza numarul de telefon pot fi contactati cu scop comercial sau promotional, precum si pentru a primi raspunsuri si asistenta la cererile trimise.

Tip de date personale colectate: Numar de telefon

Formular de contact

Prin completarea formularul de contact existent pe site-uri, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-urile sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cererile de informatii, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol)

Solicitare oferta

Prin completarea si trimiterea solicitarii de oferte pentru unul ori mai multe produse, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-ul sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cereri.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, localitate, tipul de produs ori produse (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol).

  1. Comentarii

Serviciile de comentarii la continut iti permit sa creezi si sa publici comentarii la continutul de pe site-uri.

In functie de setarile proprietarului, se poate sa publici inclusiv comentarii sub anonimat. Daca exista o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificari privitoare la noi comentarii pentru acelasi continut. Tu este exclusiv responsabil pentru continutul comentariilor tale.

  1. Afisarea de continut din alte platforme

YouTube video widget

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de Google care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA

Vimeo video player

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

  1. Management contacte si comunicare cu utilizatorul

Zendesk

Este un serviciu de asistenta clienti furnizat de Zendesk International Ltd care ne permite sa interactionam mai rapid si mai simplu cu clientii, pentru a-i ajuta sa isi rezolve probleme, nelamuriri sau diverse cereri.

Tip de date colectate: Cookies, nume, prenume, adresa de email

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

 

YITH Live Chat

Este un serviciu de asistenta clienti furnizat de Your Inspiration Solutions S.L.U. care ne permite sa interactionam mai rapid si mai simplu cu clientii, pentru a-i ajuta sa isi rezolve probleme, nelamuriri sau diverse cereri.

Tip de date colectate: Cookies, nume, prenume, adresa de email

Loc de prelucrare: Spania – Politica de confidentialitate

  1. Remarketing si targetare pe baza comportamentului

Acest serviciu ne permite sa informam, optimizam si livram campanii de publicitate bazate pe datele si interactiunile din trecut ale utilizatorilor cu site-urile.

AdWords Remarketing

E un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea website-urilor cu reteaua de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Facebook Custom Audiences

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.

Tip de date colectate: Cookies si adrese de email.

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Facebook Remarketing

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Facebook care conecteaza activitatea pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

Remarketing prin Google Analytics pentru Display Advertising

Este un serviciu de remarketing si targetare comportamentala furnizat de Google care conecteaza activitatea de monitorizare realizata de Google Analytics si cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords si cookie-ul DoubleClick.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

  1. Tag Management

Google Tag Manager

Este un serviciu de administrare centralizata a tag-urilor furnizat de Google.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

  1. Newsletter

MailChimp este un serviciu de trimitere a e-mail-urilor l-a abonatii site-ului eurotech-iasi.ro

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului.

Loc de prelucrare: SUA – Politica de confidentialitate

 

Tertii care au acces la aceste date sunt:

SC FAN Courier Express SRL

ALPHA BANK

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre EUROTECH SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

 

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

 

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: Politica cookie-urilor.

Ai o intrebare?
Ai o intrebare?
Buna ziua, cu ce putem sa va ajutam?
Connecting...
Niciunul dintre operatorii noștri nu este disponibil momentan. Vă rugăm să ne lasati un mesaj cu intrebarea dvs. Optional: in cadrul mesajului va rugam sa ne lasati numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru a va raspunde cat mai rapid.
Momentan toti operatorii noștri sunt ocupați. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu
:
:
:
Ai o întrebăre? Scrie-ne!
:
:
Această sesiune de discuții s-a încheiat.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad

Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati experienta online. Informatiile din cookies sunt anonime. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close