Ciocanul PBH 2100 RE Bosch: puternic, manevrabil si usor

Noul ciocan rotopercutor PBH 2100 RE Bosch: forta de lovire cu 15% mai mare si dimensiuni cu 10 % mai mici decat ale modelului anterior PBH 2000 RE.

„Compact Generation” de la Bosch dobandeste inca un membru: noul ciocan PBH 2100 RE Bosch este deosebit de usor manevrabil si compact. Noul ciocan rotopercutor este cu 10% mai mic decat modelul anterior PBH 2000 RE si este proiectat pentru lucrari de dificultate medie pana la dificile de gaurire cu si fara percutie si de daltuire.

Ciocanul rotopercutor cantareste numai 2,2 kg, are un mecanism de percutie pneumatic, o putere de 550 W, o energie de percutie de, 1,7 J, dezvoltand astfel o forta de lovire cu 15% mai ridicata decat al modelului anterior PBH 2000 RE.

Domenii de utilizare

Ciocanul din noua generatie este indicat pentru lucrari de gaurire cu percutie in beton si zidarie, daltuire, gaurire si insurubare.

Gaurire cu percutie

Acolo unde masina de gaurit cu percutie se opreste, ciocanul rotopercutor Bosch invinge si rezistenta cea mai dura. Unele lucrari de renovare nu se rezuma numai la cateva gauri; de exemplu, pozarea noilor conducte de incalzire sau de apa.

Sau modernizarea de mult asteptata a baii. Cu noul ciocan rotopercutor PBH 2100 RE, respectiv SRE Bosch veti reusi sa finalizati cu usurinta si aceste proiecte dificile. Datorita puternicului mecanism de percutie pneumatic Bosch, cu o energie de percutie de 1,7 J, nu va mai trebuie forta musculara  pentruatingerea unei presiuni de apasare ridicate.

Daltuire

Ciocanul rotopercutor PBH 2100 RE Bosch este echipat cu stop rotatie pentru decuplarea miscarii de rotatie. Astfel, lovitura dupa lovitura, pot fi desprinse placile de faianta vechi si pot fi trasate canalele pentru cabluri si chiar lucrarile mai mici de  strapungere a zidurilor se efectueaza cu usurinta.

Prin Vario-Lock aveti in plus posibilitatea de a fixa dalta in 36 pozitii. Aceasta va garanteaza intotdeauna unghiul optim dintre perete si dalta, impiedicand pierderile de randament cauzate de pozitia nefavorabila.

Gaurire si insurubare

Mandrina interschimbabila demontabila, disponibila ca accesoriu optional in cazul lui PBH 2100 RE, face din ciocanele rotopercutoare Bosch maestri ai versatilitatii. Cand trebuie sa gauriti cu burghie obisnuite cu tija cilindrica sau sa insurubati cu capete de surubelnita, montati pur si simplu mandrina interschimbabila. Sunteti astfel optim echipati pentru executarea de gauri precise in lemn si metal, cat si pentru insurubarea si desurubarea de suruburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *