fbpx

Dezvoltat pentru profesionisti – Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional

Profesionistii care se respecta au asteptari mari de la sculele pe care le exploateza, chiar si in conditii dificile de lucru. Cei care cunosc brandul Bosch stiu ca ciocanele rotopercutoare Bosch, prin cei 75 de ani de experienta, se caracterizeaza prin performante foarte ridicate, robustete si fiabilitate.

Ciocanele dotate cu sistemul de amortizare a vibratiilor: Vibration Control Bosch, permit ca la utilizare vibratiile sa nu fie transmise catre utilizator, vibratii deranjante si periculoase, care incetinesc munca si afecteaza eficienta.

Ciocanul rotopercutor Bosch GBH 8-45 DV Professional este o scula electrica de o putere exceptionala, cu motor de 1.500 W si energie de percutie de 12,5 J, care asigura un nivel scazut al vibratiilor, datorita sistemului activ anti-vibratii.

Functia Turbo Power a ciocanului rotopercutor Bosch GBH 8-45 DV Professional asigura performante optimizate in modul daltuire deoarece utilizeaza energia necesara pentru rotire in modul perforare. Faptul acesta sporeste performanta daltuirii, asigurand foarte rapid taierea tuburilor pentru cabluri si indepartarea placilor de gresie.

Datorita amortizarii triple a vibratiilor, ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional are o perioada de functionare indelungata, de peste trei ore pe zi. Sistemul de amortizare este alcatuit dintr-un amortizor de masa integrat in capacul din aluminiu, un maner principal decuplat si un mecanism optimizat de amortizare a vibratiilor uneltei electrice.

In plus, este asigurat un nivel inalt de confort pentru lucrarile de daltuire continua prin combinatia dintre manerul principal decuplat si dispozitivul de blocare, care este cuplat automat atunci cand este comutat de la modul perforare la modul daltuire. Aceasta combinatie este unica pe piata.

Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional are o durata de viata mare datorita componentelor sale metalice robuste. Cuplajul de suprasarcina integrat asigura protectia utilizatorului si a echipamentului. Celelalte caracteristici includ functia de pornire lina, pentru lucrarile simple de perforare, regulatorul de viteza pentru adaptare optima la diferite utilizari si functia de oprire a rotatiilor, pentru lucrarile de daltuire.

Bosch ofera, de asemenea, accesorii compatibile: daltile plate RTec Sharp SDS-max si daltile ascutite RTec Speed care sunt perfect adaptate pentru ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional. Acestea au muchii taietoare cu auto-ascutire, care permit atingerea unei rate constante de indepartare a materialului, pe parcursul intregii durate de viata. Capetele de burghie SpeedX asigura o viteza exceptional de mare de perforare in beton si au, de asemenea, o durata foarte mare de viata.

Pentru profesionisti, mai multe informatii sunt disponibile la EUROTECH, pe Splai Bahlui Mal Stang nr. 25B.

EUROTECH comercializeaza si serviseaza produsele BOSCH de 15 ani, fiind specialisti in acest brand pe piata locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X