fbpx

Economisiti bani cu acelasi acumulator pentru mai multe scule electrice!

Bosch a dezvoltat sistemul “Power4All” ce inglobeaza tehnologia acumulatorului Li-Ion de 18V pentru o intreaga gama de scule electrice pentru mesterit in casa si pentru gradina. Puteti folosi acelasi acumulator la mai multe scule electrice Bosch. In plus, puteti oricand sa va completati gama Bosch de 18V cu scule electrice fara sa achizitionati acumulatorul si incarcatorul, economisind astfel bani

Produsele cu acumulator 18V, care beneficiaza de avantajele tehnologiei Li-Ion, sunt compacte, cu dimensiuni si greutate reduse, fara efect de memorie si fara autodescarcare, oricand gata de utilizat.

Ciocanul rotopercutor UNEO MAXX gaureste fara probleme in zidarie, beton, lemn, metal si insurubeaza, fiind scula electrica ideala pentru orice aplicatie.

Masina de gaurit si insurubat cu 2 trepte de putere, PSR 18 LI-2 este o scula electrica rapida si puternica, avand cu 30% mai multa putere datorita sistemului Power Pack. Este dotata cu 25 de trepte de reglare ale momentului de torsiune, mandrina rapida cu Autolock si indicator pentru sensul de rotatie.

Masina de gaurit cu percutie cu 2 trepte de putere PSB 18 LI-2 este optim adecvata pentru lucrari dificile de gaurire in: zidarie si beton (cu percutie), metal si lemn (fara percutie), dar si pentru lucrari de insurubare.

Cu forma lui compacta si ergonomica, ferastraul vertical PST 18 LI beneficiaza de sistemul electronic Bosch, de dispozitivul de reglare a numarului de curse pentru pornire usoara si lucru adaptat la structura materialului.

Lemn sau metal – cu slefuitorul multifunctional PSM 18 LI slefuiti fara efort tot ce doriti: suprafete mici si mari, colturi si muchii.

Lampa multifunctionala PML LI poate fi utilizata la mersul pe bicicleta sau cu rolele, in excursie, fiind de ajutor la orientarea pe intuneric, ca lampa de masa sau pentru a ilumina spatii inguste unde este nevoie de lucrari punctuale.

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B . Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.
Suntem si pe facebook: www.facebook.com/eurotech-iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X