fbpx

Finisaje interioare– sfaturi si idei utile

Utilizarea echipamentelor profesionale in etapa de finisaje interioare, vine insotita de o serie de avantaje, printre care: eficientizarea procesului, finalizarea intr-un timp mai scurt a proiectelor, asigurarea unui grad superior de corectitudine a lucrarii, cresterea motivatiei angajatilor punandu-le la dispozitie utilaje profesionale ce le faciliteaza activitatea, cresterea numarului de proiecte finalizate in acelasi timp. Toate acestea cu un impact vizibil in profitul firmei.

Experienta dobandita in acest domeniu v-a convins de-a lungul timpului, ca nu doar calitatea materialelor cu care lucrati este importanta pentru o lucrare fara cusur, ci si echipamentele de care va ajutati in indeplinirea sarcinilor zilnice, au aport destul de mare in etapa de finisaje interioare.

Dar care sunt cele mai bune scule si utilaje pentru constructii? Cum alegeti cel mai potrivit utilaj in raportul pret-calitate? Daca se strica unde o reparati? Se poate inchiria utilajul necesar? Raspunsul pentru toate aceste intrebari, consultanta si recomandari tehnice personalizate pe particularitatile proiectelor dumneavoastra le gasiti la EUROTECH.

In cele ce urmeaza va vom prezenta doar o mica parte din sculele si utilajele profesionale pe care le gasiti in portofoliul nostru pentru etapa de finisaje interioare:

Etapa I – instalatiile

Prima etapa stiti deja in ce consta si anume: instalatia electrica, termica si sanitara. Pentru ca aceasta etapa sa fie realizata eficient aveti nevoie de un echipament adecvat si un ajutor de nadejde, cum ar fi o masina pentru carotat. Masina cu care veti putea crea gauri fara percutie in beton, caramida sau zidarie.

 

Etapa II – nivelarea podelelor

In etapa de aplicare a sapelor de nivelare a podelelor va recomandam sa renuntati la metodele de odinioara in schimbul unei pompe electrice pentru sapa. Este folosita pentru a executa sapa traditionala (nisip si ciment) rapid si eficient. Chiar daca este vorba de suprafete mari, acestea pot fi lucrate in timp scurt, cu un numar minim de persoane implicate. Utilajul este conceput sa aiba o fiabilitate ridicata, cost de intretinere foarte mic si consumabile de calitate mare, interschimbabile.

Etapa III – tencuirea peretilor

Cum ar fi sa tencuiti cu minimum de efort metri patrati intregi de pereti in doar cateva ore? De vis?! Nu, poate fi chiar realitate. Atunci, cand aveti in dotare o masina de tencuiala, cu ajutorul careia sa puteti aplica tencuieli pe baza de var-ciment, pe baza de ipsos sau tencuieli termoizolante. Aceasta optiune, va poate oferi un randament de 10 ori mai mare decat in cazul aplicarii manuale.

Etapa IV – finisarea peretilor

Daca tencuiala a fost realizata in conditii optime si cu utilajele adecvate, trecem la finisarea propriu-zisa a peretilor, ce consta in aplicarea a doua straturi de glet. Gletuirea peretilor dupa cum bine stiti este o etapa importanta pentru aspectul final al unei lucrari, iar pompele airless pentru glet se pot dovedi investitii bune pe termen lung pentru orice constructor. Cu aceste pompe puteti zugravi mai repede si mai bine datorita pulverizarii fine care asigura o acoperire impecabila, fara efort, prin care se evita aspectul ingrosat la suprapunerea vopselei. Astfel, trafaletele ramane istorie.

Dupa aceasta etapa, ultimul strat de glet se slefuieste cu unul dintre slefuitoarele profesionale pe care specialistii nostri va pot sfatui sa il utilizati pentru a obtine peretele fin si drept, numai bine pregatit pentru  aplicarea celor doua staturi de vopsea lavabila de interior.

Etapa V – montarea gresiei / parchetului

A cincea etapa este montarea gresiei si a faiantei din bucatarie si baie. Rolul de a da culoare incaperii, este cel putin la fel de important ca etapele anterioare cand vine vorba de design ambiental. De la nivelel clasice la o nivela nivela laser e doar un pas, un mare pas in evolutia tehnologiei ce va garanteaza finalizarea cu succes a lucrarii, o aliniere precisa si o montare rapida gresiei/faiantei.

Dar, stati! Cum ramane cu taierea gresiei si a faiantei? Acel echipament indispensabil, cand vine vorba de finisaje interioare. Pentru taierea gresiei si a faiantei specialistii nostri va recomanda o masina de taiat gresie si faianta profesionala din gama IMER. Ce va garanta taierea cu precizie a placii, fara sa riscati sa o ciobiti si fara sa fie necesar sa folositi alte echipamente.

Dupa ce ati finalizarea in intregime aceste etape, dupa ce ati montat parchetul, obiectele sanitare, prizele, intrerupatoarele, nu va mai ramane decat sa va bucurati de reusita unui alt proiect finalizat in timp redus si de un client mai mult decat multumit care cu siguranta va va recomanda.

Cei 21 de ani de practica si experienta, ne recomanda ca partener de incredere pentru comercializarea de scule si utilaje de constructii, pentru repararea sculelor si utilajelor in garantie si postgarantie, inchirierea de echipamente pentru constructii si consultanta tehnica specializata din partea specialistilor nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X