fbpx

GSA 10,8 V-LI Professional de la BOSCH – cel mai mic ferastrau universal profesional

Ferastraul tip sabie GSA 10,8 V-LI Professional de la BOSCH este cel mai mic ferastrau universal profesional cu acumulator, avand cea mai compacta forma constructiva din clasa sa pentru o manevrare perfecta si utilizari diversificate in lemn, metal si material plastic.

Ergonomia excelenta a acestui ferastrau profesional este data de circumferinta mica a manerului si greutatea redusa (numai 1,2 kg) pentru o utilizare foarte confortabila. Indicatorul practic al nivelului de incarcare al bateriei informeaza in orice moment asupra rezervelor de energie inca disponibile. Sistem SDS Bosch confera schimbarea rapida a panzelor de ferastrau.

Tehnologia unica Premium litiu-ion Bosch asigura o durabilitate mai mare si o durata neintrecuta de functionare a acumulatorului, ce are o capacitate de 1,3 Ah.

GSA 10,8 V-Li este dotat cu sistemul Bosch Electronic Cell Protection (ECP), ce protejeaza acumulatorul impotriva suprasolicitarii, supraincalzirii si a descarcarii profunde. Indicatorul practic de protectie la suprasarcina informeaza asupra unei posibile suprasolicitari a sculei electrice, pentru o durata de viata mai indelungata a acesteia.

Pentru iluminarea sectorului de lucru si utilizarea in locuri intunecoase, in GSA 10,8 V-Li este integrat sistemul de iluminare LED.

Adancimea de taiere pleaca de la 50 mm in profile metalice si tevi din metal si ajunge la 65 mm in lemn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X