fbpx

Inamicul virusurilor si bacteriilor – atomizorul electric SF3 MASTER

Situatia actuala generata de epidemia de coronavirus este o provocare pentru fiecare in parte. Cu totii incercam sa gasim cele mai bune solutii de adaptare la noul context mondial si ne dorim sa reducem la minimum riscurile de contaminare.

 

Continuitatea activitatii noastre fie ca suntem angajati, fie ca avem propriile bussines-uri, depinde printre alti factori de masurile de siguranta implementate si de rigurozitatea respectarii acestora. Acum mai mult decat oricand, clientii si potentialii nostri clienti, au nevoie de certitudinea ca starea lor de sanatate nu este pusa in pericol, apeland la serviciile noastre.

In acest context, am luat o serie de masuri de siguranta ambitioase pe care ti le recomandam cu incredere. Astfel, fie ca ai un restaurant, o firma de taxiuri, un spatiu de joaca pentru copii, un service auto sau orice alt tip de afacere in care contactul cu publicul este inerent, atomizorul SF3 de la Master este partenerul ideal in vremuri de COVID-19. De ce? Spre deosebire de alte produse din gama sa, atomizorul SF3 este dotat cu un sistem de reglare al debitului ce permite pulverizarea solutiei sub forma de “ceata”. Aceasta functie mentine solutia dezinfectanta in atmosfera din incapere pentru o perioada de timp mai indelungata, crescand astfel, eficienta dispozitivului in operatiunea de dezinfectare.

 

Beneficiile utilizarii atomizorului SF3

  • Este un pulverizator eficiet si rapid in procesul de dezinfectare al incaperilor, fiind usor de manevat si de transportat
  • Nu pune sanatatea in pericol deoarece nu produce gaze de evacuare
  • Este compatibil cu toate solutiile biocide si dezinfectante

 

Daca vrei sa afli mai multe informatii si detalii tehnice, despre atomizorul electric SF3 de la Master, clic aici sau apeleaza cu incredere la echipa noastra de consiliei si iti vor veni in ajutor cu sfaturi practice adaptate pe nevoia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X