fbpx

Încălzitoarele Master îți fac iarna mai ușoară

Fie că vorbim de domeniul agriculturii, cel al construcțiilor sau pur și simplu vrem să ne petrecem timpul liber afară cu prietenii, încălzitoarele Master sunt necesare pe toată perioada sezonului rece. De aceea îți venim în ajutor prin recomandări variate de produse Master, pornind de la încălzitoarele pe motorină cu ardere directă sau indirectă, cu ardere indirectă BV500 sau indirectă AIR-BUS, până la încălzitoarele electrice cu ventilator sau încălzitoarele pe gaz și nu numai.

De asemenea, îți garantăm ușurința în folosire, rapiditatea instalării, întreținerea facilă și prețul extrem de accesibil, mai ales că problema temperaturilor scăzute afectează atât gospodăriile oamenilor, cât și șantierele în lucru sau muncitorii de pe acestea.
Frigul poate crea adevărate neplăceri, precum igrasie sau mucegaiuri, devenind un adevărat motiv de îmbolnăvire pentru locuitorii încăperilor afectate, iar dacă vorbim despre industria construcțiilor, ele devin un impediment pentru muncitori în timpul zilei, diferențele mari de temperatură interior-exterior afectând și structura construcțiilor.

Hrana animalelor este foarte importantă în sezonul rece și trebuie păstrată în condiții optime de temperatură, pentru a nu se altera și pentru a-și păstra proprietățile nutritive. Dacă te-ai gândit să crești animale în orice sezon al anului sau să-ți dezvolți ferme sau microferme, încălzitoarele Master vor fi aliatul perfect pentru a-ți crește afacerea, acestea fiind potrivite pentru menținerea temperaturii benefice pentru incubatoare sau creșterea animalelor în spații închise.

Încălzitoarele Master sunt utile antreprenorilor care dețin hale sau depozite, fie că vorbim de construcții de mici dimensiuni sau de cele industriale, pentru păstrarea bunurilor în condițiile cele mai bune (mobilă, cărți, unelte, scule), dar și pentru a asigura confortul persoanelor ce vă vizitează showroom-ul.

Nu în ultimul rând, trebuie să nu uităm de petrecerile ce se organizează iarna, fie că vorbim de cele de acasă sau de cele din spațiile deschise.

ACCESORII – echipamentul suplimentar îmbunătățește semnificativ confortul de lucru al încălzitoarelor Master.

ÎNCĂLZITOARELE PE MOTORINĂ CU ARDERE DIRECTĂ – sunt aparate foarte eficiente, produc imediat multă căldură acolo unde este nevoie. Cel mai des se utilizează în zone deschise sau bine ventilate cum ar fi: fabrici, depozite, şantiere. Încălzitoarele pe motorină cu ardere directă sunt cunoscute pentru înalta performanţă, fiabilitate şi siguranţă.
Cu un interval de putere cuprins între 10-111 kW sunt destinate pentru agricultură, construcții, garaje.

ÎNCĂLZITOARELE PE MOTORINĂ CU ARDERE INDIRECTĂ – sunt aparate foarte eficiente, care servesc la producerea imediată a unei cantităţi mari de aer, 100% curat, uscat şi fără fum. Sunt utile în încăperile insuficient ventilate, cum ar fi magazine, corturi pentru evenimente, săli de mese și expoziţii.
Cu un interval de putere cuprins între 20-81 kW sunt destinate pentru agricultură, construcții, industrie depozite, garaje, evenimente.

ÎNCĂLZITOARELE PE MOTORINĂ CU ARDERE INDIRECTĂ BV500 – Încălzitoarele cu arzător Riello separat produc o cantitate mare de aer 100% curat și uscat. Încălzitoarele BV500 sunt prevăzute cu rezervor și sunt ușor de mutat și transportat. Aceste încălzitoare au posibilitatea reglării arderii în cazul unei schimbări semnificative de altitudine.
Cu un interval de putere cuprins între 135-150 kW sunt ideale pentru folosirea în agricultură, construcții, industrie, depozite.

ÎNCĂLZITOARELE PE MOTORINĂ CU ARDERE INDIRECTĂ AIR-BUS – sunt echipate cu schimbător mare de căldură cu tuburi din oţel inoxidabil şi un arzător exterior. Aceste aparate asigură o eficacitate înaltă şi posibilitatea de cuplare cu 4 tuburi flexibile.
Cu un interval de putere cuprins între 75-220 kW sunt ideale pentru folosirea în agricultură, construcții, industrie, depozite.

ÎNCĂLZITOARE ELECTRICE CU VENTILATOR – asigură o încălzire curată, rapidă şi sigură. Încălzitoarele electrice sunt utile în cazul unei încălziri de urgentă, sunt uşor de utilizat şi integral portabile. Încălzitoarele electrice Master sunt executate din componente de cea mai înaltă clasă, cu certificatele corespunzătoare, ce asigură o înaltă performanţă şi fiabilitate.
Cu un interval de putere cuprins între 1-40 kW sunt ideale pentru agricultură, construcții, industrie, depozite, garaje.

ÎNCĂLZITOARE PE GAZ – Furnizează imediat o cantitate mare de căldură. Aceste aparate sunt economice, eficiente şi sigure. Încălzitoarele portabile pe gaz dovedesc o bună funcţionare în zone bine ventilate, cum ar fi fabrici, depozite, şantiere.
Cu un interval de putere cuprins între 10-103 kW sunt utilizabile în agricultură și construcții.

ÎNCĂLZITOARE CU RAZE INFRAROŞII – generează foarte repede căldură, exact în locul unde este nevoie, fără consum de aer. Sunt ideale pentru uscarea fără praf a pereţilor zugrăviți, dezghețarea echipamentelor, a conductelor, țevilor sau a locurilor de muncă. Această tehnologie este extrem de eficientă, permite obţinerea de mari economii de energie, poate fi folosită cu succes în zonele cu mult praf şi în exterior.
Cu un interval de putere cuprins între 1-43 kW sunt utilizabile în agricultură, construcții, industrie, depozite.

GENERATOARE SUSPENDATE – sunt proiectate pentru a fi suspendate, prin intermediul unui cadru de fixare. Sunt potrivite pentru spații care necesită un debit mare de aer, precum serele, grajdurile, depozitele, atelierele etc. Ele pot funcționa cu arzător standard pe motorină, GPL sau gaz natural.
Cu un interval de putere cuprins între 33-75 kW sunt ideale pentru agricultură, industrie, depozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X