fbpx

Masinile de curatat cu inalta presiune de la Bosch: putere, mobilitate, performanta

Noua gama de masini de curatat Aquatak de la Bosch combina puterea, mobilitatea si performanta, la un nivel inalt, pentru a asigura curatarea autoturismelor, a aleelor pietonale si trotuarelor, a mobilierului de gradina si teraselor.

Cele trei modele Bosch AQT 35-12, Bosch AQT 37-13 si Bosch AQT 33 – 10 au in dotare tehnologia inovatoare reprezentata de duza 3 in 1, ce permite utilizatorului selectarea programelor de spalare: Fan-jet, Roto-jet si Jet cu presiune mica. Cele 3 trepte ajuta la adaptarea  presiunii la tipul de curatare si gradul de murdarie.

Toate echipamentele de curatat cu presiune Bosch Aquatak functioneaza in conditii excelente atat cu apa rece cat si cu apa calda, pana la 40 de grade Celsius.

Manerele pliabile reduc cu 40% spatiul de depozitare necesar pentru masinile de curatat cu inalta presiune. Fantele laterale si suportul de furtun va vor permite sa depozitati rapid si usor tot echipamentul, in acelasi loc. Sistemul de dispersie al detergentului este usor si simplu de folosit, iar curatarea se face cu optimizarea consumului de detergent. Rotile de cauciuc asigura un transport usor si silentios, iar protectia frontala protejeaza pompa de eventualele socuri sau loviri.

Viteza si putere pentru spalat fara efort

Utilizatorii casnici isi doresc, de la echipamentele de curatat, viteza si usurinta in exploatare,  beneficii simple si firesti, pe care masinile de curatat de la Bosch le ofera. Faptul ca sunt compacte, usor de manevrat si cu putere de curatare eficienta va vor ajuta sa spalati bicicletele, curtea, autoturismul, pavajele cu usurinta,  resurse putine, intr-un timp foarte scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X