fbpx

Mesterii viseaza la ea: masina de gaurit PBD 40

Noi l-am testat la EUROTECH si am ramas impresionati: putere, precizie si control.

Mesterii care doresc sa faca treaba ca la carte si sa gaureasca cu precizie vor gasi in masina de gaurit de banc PBD 40 de la BOSCH toate avantajele de care au nevoie: de la controlul turatiilor pina la iluminarea spatiului de lucru.

Turatiile pot fi preselectate, simplu si precis, in functie de structura materialului: lemn, metal, plastic. Sistemul Constant electronic permite controlarea acestora si indicatorul electronic poate informa oricand utilizatorul despre numarul de turatii la care a ajuns masina.

Adancimea de gaurire poate fi citita simplu, pe afisajul digital inovator. Acest sistem permite o gaurire extrem de exacta si, daca aplicatia o cere, gaurirea in serie, de exemplu in domeniul constructiilor de lemn. Iluminarea spatiului de lucru, de multe ori necesara pentru precizie, este asigurata de laserul integrat.

Masina de gaurit PBD 40 este echipata cu o mandrina de inalta calitate si precizie, fara cheie. Burghiul este strans automat, iar inelul de siguranta garanteaza fixarea sigura a burghiului. Clema de strangere rapida permite fixarea usoara a pieselor rotunde, iar pentru pozitionarea precisa a piesei de prelucrat se utilizeaza limitatorul paralel si placa de lucru mare. Angrenajul este in doua trepte: putere mare in prima treapta si turatie inalta in cea de-a doua.

Cred ca dupa ce ati citit aceasta prezentare trebuie doar sa ne faceti o vizita in showroom. Produsul este proaspat intrat in program Romania si abia asteapta sa fie testat.

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B. Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Suntem si pe facebook: www.facebook.com/eurotech-iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X