fbpx

Motoferastrau pentru taiat beton Stihl GS 461

Manevrabilitatea unui motoferastrau combinata cu forta unui motodebitator: acesta este noul motoutilaj cu lant, de debitat piatra, GS 461 de la Stihl. Ideal pentru debitarea betonului, zidariei, tuburilor din beton si chiar tevilor din fonta ductila, acesta puncteaza in special prin adancimea mare de taiere, posibilitatea de taiere precisa a colturilor si greutatea specifica foarte buna.

Sina de ghidaj, adaptata perfect la motoferastrau, dispune de duze de spalare orientate spre fata, pentru utilizarea efectiva a apei. Iar lantul de debitat diamantat transpune optim puterea motorului in eficienta de taiere.

Motoferastraul Stihl GS 461 dispune de un motor modern cu tehnologie 2-MIX, cu emisii poluante reduse. In functie de tipul de utilizare, este posibil un consum de combustibil mai mic cu pana la 20% fata de motoarele in doi timpi Stihl de aceeasi putere, fara tehnologie 2-MIX.

Lantul Stihl pentru debitarea umeda a rocilor are segmente diamantate preascutite, avand astfel un efect total inca de la prima taietura. Constructia lantului cu element cu cama permite o munca linistita, cu vibratii reduse.

Sina de ghidaj este prevazuta cu un sistem de spalare cu apa la interior. In acest fel lantul, calea de rulare si steaua sunt spalate si racite. Acest lucru asigura o durata mare de viata a sinei si lantului, precum si o incarcare minima cu praf a utilizatorului.

Racordul de apa se afla direct la utilaj si este montat usor inaltat. In acest fel, alimentarea cu apa este foarte usor de racordat.

Sistemul durabil de filtre de aer cu filtru HD2 si filtru suplimentar preia chiar si cele mai fine particule, protejand si de praful patrunzator. In acest fel se obtin intervale de service mari, iar motorul este protejat maxim impotriva uzurii.

Cu motoferastraul cu lant de la Stihl taiati eficient si exact, fiind este util in: industria constructiilor (constructii de cladiri si inginerie civila, drumuri si poduri), horticultura si peisagistica, municipalitati, companii de utilitati, servicii de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X