fbpx

Nici tie nu iti place pe intuneric?

Generatoarele de curent, sursa alternativa de energie electrica

Intreruperile de curent sau fluctuatiile de tensiune apar atunci cand te astepti mai putin si se pot transforma in probleme serioase, impiedicandu-te sa iti desfasori activitatea. Acest lucru il stiu cel mai bine cei care locuiesc in cartiere rezidentiale, departe de agitatia orasului dar si de o sursa stabila de curent.

Ce este mai neplacut decat sa nu fii pregatit atunci cand se opreste curentul? Din fericire, #Eurotech te scapa de grija intreruperilor de curent cu ajutorul generatoarele de curent de la Stager.

Indiferent de necesitatea ta, rolul acestora este sa asigure o sursa alternativa de energie electrica. Functioneaza autonom, pot fi folosite in mod continuu in situatii neprevazute precum oscilatiile sau intreruperile de curent si isi dovedesc foarte bine utilitatea atunci cand fac parte din dotarile locuintelor, santierelor, cladirilor de birouri, spitalelor, si institutiilor publice.

Open frame Stager FD 9500E

Este sursa ideala de alimentare a echipamentelor electrice. Actionat de un motor termic pe benzina cu pornire electrica, dotat cu alternator autoexcitat cu bobinaj din cupru cu regulator electronic de tensiune este cea mai buna protectie impotriva intreruperilor prelungite de curent. Generator portabil, monofazat, montat pe un cadru tubular de protectie si manipulare – usor de instalat si folosit. Stager FD 9500E are o capacitate cilindrica de 439 cm3, o putere de 17,5 CP si genereaza o putere maxima de 9,5 kVA. Prevazut cu un cilindru, are aspiratie naturala, control mecanic al turatiei si racire cu aer. Daca este utilizat ca sursa principala de alimentare, generatorul are o autonomie de 6 h.

Open frame Stager FD 6500E

Open frame Stager FD 6500E este produsul care nu ar trebui sa iti lipseasca din gospodarie. Dotat cu motor in 4 timpi de cea mai inalta calitate, intrerupator de suprasarcina si o putere maxima de 13 CP, te va ajuta sa ai parte de confortul cu care esti obisnuit. Rezervorul generatorului este mare, mai exact are o capacitate de 25 litri si asigura o functionare de minim 8 ore.

Open frame Stager FD

Un alt echipament util atunci cand ai nevoie este generatorul Open frame Stager FD 2500, ideal in cazul in care iti doresti sa ai un generator electric eficient, calitativ si rezistent. Echipat cu motor pe benzina in 4 timpi are un consum si nivel de zgomot redus fiind investitia ideala, pe termen lung pentru orice locuinta sau institutie. Generator compact, fiabil, usor de manevrat si utilizat ideal atat utilizatorilor casnici cat si celor industriali.

Pentru ca tu sa beneficiezi de tot confortul de care ai nevoie, la Eurotech gasesti solutii mereu la indemana, consultanta de specialitate si o gama variata de generatoare. Produsele comercializate sunt originale, au garantie de pana la 24 de luni si beneficiaza, pe toata perioada exploatarii, de service specializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X