fbpx

Nou de la KARCHER- mopul electric cu acumulator FC 3 Cordless

Iubesti curatenia dar tii si la timpul tau liber? Cand vine vorba de metode, produse si solutii de curatare a suprafetelor din casa, gasim o varietate de optiuni. Insa, daca vrei sa te bucuri de curatenie in timp redus si cu efort minim, trebuie sa alegi solutii profesionale. Karcher, lider mondial in domeniul tehnologiei de curatare, iti ofera cea mai eficienta cale de a curata suprafetele dure din locuinta ta.

Fara galeata, fara frecare si fara contact cu murdaria, cureti in timp record intreaga locuinta.

Mopul electric cu acumulator FC 3 Cordless este prevazut cu un sistem electric de stergere a podelelor si 2 rezervoare de apa. Unul de apa curata pentru umezirea permanenta a rolelor in timpul procesului de curatare si un rezervor de apa murdara pentru colectarea murdariei. Astfel, mainile si unghiile tale, nu vor avea deloc de suferit, deoarece curatarea este igienica si nu presupune intrarea in contact cu apa murdara sau cu solutiile chimice.

Designul compact si articulatiile pivotante te ajuta sa cureti cu usurinta, chiar si in spatiile inguste greu de ajuns. In plus, mopul electric ofera un confort suplimentar deoarece curatarea nu mai este legata de o priza si ai libertatea de a te misca oriunde in casa. Cu o singura incarcare a acumulatorului poti curata pana la 60 mp, iar afisajul led ofera feedback continuu despre nivelul bateriei.

Acest mop electric de la KARCHER este potrivit pentru toate suprafatele dure din casa ta, chiar si pentru parchetul pretentios si greu de intretinut. Deoarece, nu distribuie apa in exces iar timpul de uscare este redus, de aproximativ 2 minute. Astfel, cu mopul electric cu acumulator FC 3 CORDLESS si solutiile de curatare adecvate tipului de pardoseala, indiferent daca este parchet masiv sau laminat, acesta isi va pastra in timp aspectul si frumusetea.

Beneficiile tale:
curata pana la 60 mp cu o singura incarcare a bateriei
– nu storci mopul si nu iei contact cu apa murdara
economisesti apa cu pana la 90% mai mult fata de mopul clasic
performanta de curatare mai buna cu 20%
– nu lasa exces de apa si se usuca in max. 2 min.

In cazul in care inca nu te-ai convins de utilitatea noului mop electric de la KARCHER, pana pe 30 septembrie 2020, il poti achizitiona la pret promotionar, iar daca nu esti multumita in 30 de zile il poti returna si primesti garantat banii inapoi. Afla mai multe despre promotia in curs aici https://s1.kaercher-media.com/media/file/117682/regulament-mopping-wow.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X