fbpx

O noua era a tehnologiei incepe acum! Bosch ofera cea mai inteligenta solutie pentru cele mai precise masuratori.

Proiectele din domeniul constructiilor au de cele mai multe ori nevoie de masuratori complexe si precise. Cea mai mica eroare de masurare poate avea consecinte grave iar indreptarea ei inseamna mai mult timp pierdut si mai multi bani investiti.

In acest caz, cea mai buna investitie pe care o puteti face este achizitionarea unei nivele laser.

In prezent, cele mai noi si performante nivele se gasesc la Bosch. Echipate cu tehnica foarte moderna a laserului obtineti rezultate precise in sarcini dificile de masurare, economisiti timp si bani.

Noua nivela laser GRL 600 CHV

Nivela laser rotativa GRL 600 CHV este cea mai noua versiune din categoria nivelelor ce furnizeaza rezultate de masurare cu precizie si fiabilitate maxima la intocmirea celor mai complexe planurilor din domenii precum: constructii civile, industriale, exploatari miniere, terasamente, amenajari interioare si exterioare.

Sistemul de functionare al acestei nivele este unul destul de simplu, datorita tehnologiei laser ofera masuratori precise in marcare trasee instalatii, tavane false, instalatii suspendate, trasare, control si verificare turnare elemente structuri beton (fundatii, plansee, stalpi, grinzi, etc.), trasare pentru determinare volume de excavatii sau umplutura, amenajari exterioare (gradini, parcuri, etc.).

Beneficiile utilizarii nivelei GRL 600 CHV

Este o nivela foarte precisa, cu o durata mare de lucru datorita sistemului dual de alimentare, cu acumulator Bosch Professional de 18 V Li-Ion sau cu baterii alcaline. Ceea ce inseamna timp indelungat, neintrerupt de functionare. Designul robust asigura protectie eficienta la soc in caz de rasturnare a trepiedului. Este prima nivela Bosch cu inclinare a laserului pe 2 axe si singurul aparat din piata cu clasa de protectie IP68, inclusiv la compartimentul bateriilor si poate fi utilizat chiar si in conditii de vreme nefavorabila

Lucrul este usor si intuitiv datorita ecranului integrat si a conexiunii cu aplicatia pentru smartphone Levelling Remote, unde se vizualizeaza si se seteaza toate functiile si parametrii de lucru ai nivelei, economisind astfel timp valoros. Calibrarea se face simplu si rapid, fara consum de timp si bani pe care le implica expedierea nivelei la firmele specializate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii si detalii tehnice, despre GRL 600 CHV puteti accesa site-ul nostru https://eurotech-iasi.ro/magazinonline/ sau puteti apela cu incredere la echipa nostra de consilieri si va vor veni in ajutor cu sfaturi si consiliere personalizata, cu servicii profesioniste si sigure de comercializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X