Podium pentru EUROTECH la prima editie a evenimentului „Crosul Companiilor 2015“ Iasi

Bucurosi ca initiativa celor de la Runners Club a ajuns si in orasul celor sapte coline, Eurotech-ul a fost reprezentat cu mandrie de Irina Baetu, Iulia Barzu, Gabriela Misailoae, Adrian Cojocaru si Robert Dalas, atat la proba individuala, cat si la cea pe echipe, in prima editie la Iasi a evenimentului Crosul Companiilor 2015.

Antrenamentul temeinic inceput cu cateva saptamani inainte de marele eveniment, increderea in fortele proprii si dorinta de a urca numele EUROTECH cat mai sus pe podium, au condus la ocuparea locului II la proba pe echipe feminin. O premisa excelenta, ce promite un loc si mai bun la urmatoarea editie ce va avea loc anul viitor, in aceeasi perioada.

Pentru fiecare dintre noi, implicarea in sustinerea ideii promovate de acest concurs a reprezentat o experienta inedita, ce a presupus multa munca, antrenament, emotii si bucurie pana la extaz, la linia de finish. Fara indoiala s-a dovedit a fi o ocazie perfecta pentru a aduce ceva nou in viata noastra, atat ca echipa cat si individual.

Crosul Companiilor este un eveniment de la care nu ar trebui sa lipsiti! Iar in cele ce urmeaza vom expune motive concludente ce va vor convinge cu siguranta sa sustineti si voi idea promovata in cadrul acestui eveniment  „Iesi de la job, hai la alergat!„.

Ne-am distrat pe cinste chiar de la  inceputul antrenamentelor. Pentru noi a fost o ocazie deosebita de a lucra in echipa si de a realiza lucruri minunate si in afara firmei. Am avut ocazia sa cunoastem oameni noi care impartasesc aceeasi pasiune pentru sport, sa lucram cu echipa de la Kanal D pentru filmarea spotului publicitar si nu in ultimul rand, sa fim rasfatati cu o portie generoasa de paste bolognese, pregatite de bucatarul Matteo de la restaurantul”That’s amore„, care a gazduit petrecerea „Pasta Party” ce a avut loc cu o zi inaintea evenimentului, petrecere unde am avut ocazia sa aflam cateva secrete despre cum sa preparam cele mai bune paste si care sunt efectele benefice asupra organismului inainte de proba de rezistenta, ce s-a intins pe o distanta de 5 km.

Daca inca nu sunteti convinsi sa renuntati la viata sedentara , va recomandam sa nu ratati editia de anul urmator pentru a va convinge singuri. Pana atunci EUROTECH-ul isi mentine idea sustinuta in cadrul evenimentului „Crosul Companiilor 2015„ si isi continua constiincios antrenamentele. So „Catch me if you can„!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *