fbpx

Putere 100% controlata cu noul polizor unghiular PWS 700-115 de la Bosch

Pentru Bosch detaliile fac lucrurile marete, iar asta se vede in atentia pe care o acorda in realizarea diverselor scule menite sa va usureze munca.

Si de acesta data Bosch va surprinde, punandu-va la dispozitie un polizor unghiular performant cu un motor puternic de 701 W si o durata de viata superioara. Sistemul DustProtection, patentat Bosch, impiedica depunerea in rulmenti a prafului rezultat in urma slefuirii sau a taierii.

Siguranta si controlul in manevrare se datoreaza atat greutatii reduse, cat si manerului cu posibilitate de montare bilateral, ce permite utilizarea confortabila, indiferent daca sunteti dreptaci sau stangaci. Polizorul unghiular 700-115 de la Bosch poate fi utilizat in diverse activitati, precum cele de: taiere, debitare, slefuire si periere a metalului.

Polizorul unghiular PWS 700-115 este fara indoiala cea mai buna alegere pentru prelucrarea metalului, taierea placilor ceramice sau taierea boltarilor de beton. Aceste activitati presupun utilizarea indelungata a sculei electrice, insa acest aspect nu mai reprezinta o problema, datorita amorizorul de vibratii ce asigura un confort sporit pe toata durata procesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X