fbpx

Sculele electrice multifunctionale de la Bosch. Uneltele perfectioniste.

Personalizeaza-ti caminul cu sculele electrice multifunctionale cu vibratii PMF 250 CES, PMF 190 E si PMF 10,8 LI.

Incredibil de versatile: cu aceste scule electrice multifunctionale de la Bosch, taierea, debitarea, frezarea, slefuirea, razuirea … nu mai reprezinta o problema!

Sculele electrice multifunctionale PMF 190 E, PMF 250 CES si PMF 10,8 LI va asista indiferent unde vreti sa va realizati proiectul, chiar in locurile greu accesibile. Deoarece, tocmai acolo, unde alte scule electrice se dau batute, sunt intr-adevar puse in valoare multiplele avantaje ale acestor multitalente versatile. Transpuneti rapid in practica toate proiectele si economisiti timp. Timp, in care sa va puteti bucura pe deplin de rezultatul muncii dumneavoastra.

Sculele electrice multifunctionale de la isi gasesc neincetat cate o misiune noua.

Utilizarile pentru aceste scule multifunctionale sunt multiple: renovarea si amenajarea spatiilor de locuit, inclusive a baii si bucatariei si ajutor de nadejde in gradina.

PMF 190 E, PMF 250 CES si scula multifunctionala cu acumulator PMF 10,8 LI sunt adevarati maestri ai versatilitatii. Indiferent daca o mocheta veche trebuie inlocuita cu un parchet frumos, daca trebuie reconditionate rosturile din camera de baie sau daca de pe balustrada balconului urmeaza in sfarsit sa se indeparteze rugina – cu numeroasele lor accesorii, acesti mesteri buni la toate au o utilizare atat de flexibila, incat totul se rezolva repede si simplu.

Ce poti face cu sculele electrice multifunctionale?

Asa cum le spune si numele, aceste scule electrice au intrebuintari multiple:

  • · taierea cu ferastraul precisa, pana la margine,
  • · slefuirea lemnului, pentru rezultate perfecte,
  • · razuirea resturilor de adeziv, beton, chitul din rosturi, straturi de vopsea,
  • · slefuirea  metalului
  • · frezarea si raspeluirea grosiera si fina

Pentru toate aceste activitati trebuie sa utilizati accesoriile potrivite: panze de ferastrau pentru diverse taieri si frezari, placi de slefuire, razuitoare, cutite segmentate si dispositive de taiat rosturi, placi de slefuire, foi abrasive si, pentru cei care vor o lucrare curate, instalatii de aspirare a prafului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X