fbpx

Sfaturi practice si solutii de curatare pentru aceasta perioada

Pentru ca acum petrecem mai mult timp acasa decat de obicei, curatenia casei este vitala pentru noi si familia noastra, dar si pentru mentinerea unui mediu de locuit curat si propice desfasurarii activitatilor zilnice.

In acesta perioada curatenia inseamna sanatate, deoarece traind intr-un mediu plin de dezordine ne expunem la foarte multe pericole. Trebuie sa ne ferim de virusi si bacterii, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa.

Solutii de curatare practice si rapide

Un echipament eficient, ideal pentru toate sarcinile de curatare pe care noi il recomandam este aparatul de curatat cu aburi Kärcher SC 3 EasyFix, acesta, pe langa curatare poate fi folosit si pentru ingrijirea si calcarea hainelor.

Aparatele de curatat cu abur Kärcher impresioneaza prin curatarea fara detergenti si substante chimice. Datorita performantelor de curatare de top, aburul elimina 99,99% din bacterii si asigura igiena maxima si un mediu de viata sanatos pentru intreaga familie.

Spre deosebire de detergenti, aburul condensat nu lasa reziduuri ce pot declansa alergii pe suprafetele curatate. Acest aspect este foarte important mai ales daca avem copii mici carora le place sa bage tot in gura. Gratie aburului, accidentele cauzate de folosirea unui detergent gresit, iritatiile sau alte efecte negative nu mai sunt o problema.

Chiar si cei care sufera de alergii pot respira usurati, aburul uneste particulele de praf si nu elibereaza alergeni si particulele de praf in aer, astfel, calitatea aerului este imbunatatita considerabil. Si nu in ultimul rand, curatarea cu abur nu va va obosi deloc deoarece acesta va face toata treaba in locul dumneavoastra.

Intrebuintari ale aparatelor cu abur Kärcher

Curatitoarele cu abur pot avea diferite intrebuintari: pe langa curatare, acestea pot fi folosite si pentru ingrijirea si calcarea hainelor. Astfel, veti salva timp pretios pe care il veti putea folosi in alte activitati impreuna cu familia.

Nu exista nimic mai simplu decat utilizarea aburului pentru curatenia generala. De acum, curatarea gresiei, a podelelor laminate, a baii si a toaletei, a ferestrelor si a oglinzilor, a rosturilor gresiei si faiantei, plitei sau a aragazului, inlaturarea depunerilor de grasime de pe suprafetele din bucatarie chiar si improspatarea hainelor va fi floare la ureche.

Prin folosirea unui aparat cu abur poti sa igienizezi si sa cureti fara efort chiar si locurile greu accesibile, sa uiti de frecat si lustruit, dar si sa economisesti bani pentru ca nu ai nevoie de niciun detergent pentru a face toate acestea. Doar de 1 litru de apa de la robinet pentru a obtine 1.700 de litri de abur, suficient pentru 20 de minute de curatare – de ajuns pentru a curata un apartament mic. Si cum electricitatea este necesara numai pentru a incalzi apa, consumul de energie este pastrat la minimum.

Pe langa toate aceste sfaturi te ajutam si cu produse care iti vor usura munca si pentru a pune in practica tot ce ti-ai propus. Suntem alaturi de tine cu solutii eficiente de curatat pentru ca tu sa ai spor la curatenie! Pentru comenzi accesati 🌐 https://bit.ly/2xSuNtl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X