fbpx

Slefuire in orice unghi: PRR 250 ES de la BOSCH

ROBERT BOSCH Romania, divizia scule verzi pentru mesteri, a lansat pe piata autohtona un produs inovator, ce va usura foarte mult munca celor pasionati de reconditionare, in special in activitatile de slefuire.

Este vorba despre noul slefuitor cu rola PRR 250 ES de la Bosch, produs ce inlesneste o slefuire usoara, fara “handwork”, pentru suprafte variate: curbate, structurate, rotude, profilat si pentru materiale.

Punctele tari, ce le reuneste noua scula de la Bosch Verde, sunt:

  • Face parte din categoria sculelor multifunctionale, fiind un sistem cu o gama larga de accesorii, pentru diferite aplicatii de slefuire.
  • Confera munca fara efort, inlocuind munca obositoare, cu role flexibile, in locurile greu accesibile sau inaccesibile.
  • Este un slefuitor confortabil, asigurand o manevrare buna si schimbarea usoara a accesoriilor, datorita sistemului SDS si a sistemului de autoblocare.

Aplicatiile principale ale slefuitorului PPR 250 ES sunt slefuirea supraftelor plate, curbate, a canelurilor, metalului, detaliilor si curburilor din material si a obloanelor (opturatoarelor) de ferestre.

Accesoriile pentru PRR 250 ES extind aria de slefuire, limitata pana acum de varietatea mica de materiale (in special pentru metale), de lipsa ergonomitatii, accesoriile putand fi montate doar pe masinila de gaurit cu percutie.

Odata cu lansarea acestui produs, accesoriile pot fi folosite pe suprafte variate, fiind abrazive cu flexibilitate ridicata, pe baza de tesatura. Accesoriile pot slefui suprafte de lemn netratat, lemn vopsit, metal, gips etc. Forma cilindrica a acestora, dispuse pe straturi si taiate in segmente, fac din PRR 250 ES un aparat ergonomic.

PPR 250 ES are o putere de lucru de 250 W si un numar de rotatii de la 1.600 la 3.000 pe minut. Este versatil, prin preselectarea vitezei si adaptarea pe materiale diverse. Pe langa un lucru confortabil, asigura si o utilizare curata, cu un nivel de praf redus, fiind dotat cu un dispozitiv de acoperire pentru extragerea prafului, cu posibilitatea de conectare la un aspirator extern.

Setul de livrare include: tambur pentru manson de slefuit  60 mm, manson de slefuit 60 mm, rola lamelara 60 mm, rola lamelara 10 mm si valiza de plastic, pentru facilitarea transportului si depozitarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X