fbpx

Slefuitor multifunctional: dati frau liber ideilor creative

 

In departamentele proprii de cercetare si dezvoltare, Bosch creeaza in permanenta scule si unelte in conformitate cu cerintele specialistilor in domeniu. De aceasta data, a dezvoltat, pentru gama Bosch verde, un slefuitor multifunctional, ideal pentru lucrarile simple de slefuire.
Microsistemul inovativ permite fixarea sigura a foii abrazive pe placa de slefuit, putand fi scoasa si apoi iar fixata cu usurinta. Asa cum se stie in acest domeniu, in procesul de slefuire prima parte a foii care se uzeaza este varful. Pentru a reduce pierderile si a exploata foia de slefuire in totalitate, Bosch a creeat un sistem care sa permita doar schimbarea varfului foii. Astfel, fiecare foaie abraziva are doua varfuri de schimb ce pot fi folosite alternativ, evitandu-se in acest mod schimbarea integrala a foii de slefuit.
Designul compact, talpa asemenea unui fier de calcat si manevrarea facila, precum si puterea de 50 W sunt principalele caracteristici ce recomanda acest slefuitor in lucrarile simple de slefuire. Astfel, indiferent daca doriti sa restaurati vechiul mobilier, sa neteziti micile denivelari sau sa va puneti in aplicare propriile idei, slefuitorul multifunctional PSM Primo este fara indoiala cel mai indemanatic ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X