fbpx

Solutii tehnice ecologice de transport montan, sau cum sa inlocuim calul cu tehnologia, fara sa poluam mediul

De 21 ani, compania EUROTECH se concentreaza pe dezvoltarea si consolidarea portofoliului de clienti, pe principiile seriozitatii, transparentei si increderii reciproce.

Unul dintre partenerii deja traditionali ai EUROTECH este Holding-ul TCE 3 BRAZI, care printre multe altele, devolta afaceri de succes in domeniul turismului si al sporturilor de iarna.

Astfel, una dintre provocarile acestui client a fost pana de curand, identificarea unei solutii ecologice de transport montan, pe poteca marcata, a diverselor materiale necesare la si de la Cabana Dochia – proprietate a grupului.

Pentru cei mai putin famiiarizati cu muntele, traseul dintre statiunea Durau (cota 800) si Cabana Dochia (cota 1.770), poate fi parcurs la pas in cca 1-2 ore, in functie de nivelul de antrenament si de conditiile meteo.

Traseul mentionat putea fi parcurs pana acum doar cu piciorul sau cu caii. Pentru transporturi mai voluminoase si / sau mai grele se folosea elicopterul.

De acum insa, munca le-a fost usurata semnificativ de utilajul furnizat de EUROTECH, capabil sa se “catere” pe pante abrupte si teren accidentat, in orice anotimp sau conditii meteorologice.

Este vorba de mini dumper-ul Lumag MD 450 E, care, gratie senilelor cu care este echipat, are abilitatile de trecking si catarare unui alpinist profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X