fbpx

Sudura, o pasiune? Transforma-ti hobby-ul in meserie!

Esti pasionat de sudura sau pur si simplu iti place sa repari diverse lucruri prin gospodarie? Iti place sa mesteresti si vrei sa afli cum se sudeaza pentru a confectiona obiecte sau chiar pentru a transforma hobby-ul in meserie?

EUROTECH te ajuta sa dai curs pasiunilor tale cu ajutorul aparatelor de sudura de la Proweld, Telwin, Esab, cu recomandari si consultanta tehnica personalizata dar si cu sfaturi utile despre procedeul de sudura.

Cum iti alegi primul aparat de sudura?

Fie ca esti mester de ocazie sau profesionist, mai devreme sau mai tarziu, apare necesitatea achizitionarii unui aparat de sudura propriu, de buna calitate. De ce sa tot apelezi la vecini cand poti sa rezolvi singur problemele, mai ales cand ai pe piata o gama variata de echipamente, atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Pentru ca vorbim despre o achizitie pe care nu o faci in fiecare zi, inainte sa investesti, asigura-te ca stii cateva informatii esentiale despre aparatul de sudura potrivit nevoilor tale si nivelului tau de experienta.

  • Ce materiale vei suda cel mai des?
  • Vei utiliza aparatul de sudura in aer liber sau intr-un atelier?
  • Ce suma de bani poti aloca pentru achizitia aparatului, accesoriilor dar si a echipamentelor de protectie?

Tipuri de aparate de sudura

Exista aparate mari, puternice construite special pentru sudura industriala dar si aparate mici create pentru reparatii, interventii usoare sau pentru proiecte de bricolaj.

In functie de tipul procedeului de sudare exista patru tipuri de aparate de sudura:

  • aparat de sudura cu electrozi (MMA) tip redresor/transformator
  • aparat de sudura MIG / MAG
  • aparat de sudura TIG cu gaz (invertit)
  • aparat de sudura autogen

Alege sa lucrezi cu instrumente profesionale

Daca iti doresti un aparat de sudura usor de transportat si de depozitat, cu un consum mic de energie si care sa poata fi cuplat la sistemul casnic de alimentare cu energie, recomandarea nostra este invertorul de sudura TELWIN Technology 236 HD. Este un aparat indispensabil pentru lucrarile in care integrezi metalul. Conceput pentru a atinge performante de top, echipamentul reprezinta un aparat de sudura in sistem invertor, monofazat. Acesta este conceput pentru sudura in curent continuu prin procedeul MMA, precum si pentru sudura in mediu protejat prin procedeul TIG.

Dintre avantajele pe care acest aparat ti le ofera, dimensiunile reduse reprezinta un punct forte important. Acestea ofera o manevrabilitate rapida si fara efort, precum si optiunea de a depozita echipamentul in mod optim. Tehnologia sa inovativa determina un consum redus de curent, asadar vei economisi bani la factura de electricitate, dar vei obtine si un randament excelent.

Echipamente de sudura gasesti in magazinul eurotech-iasi.ro, dar si consultanta si recomandari tehnice personalizate pe particularitatile proiectelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X