fbpx

Veti fi surprinsi! – Surubelnita de acumulatori BOSCH PSR 10,8 LI-2

Mai intai suflecati-va manecile! Pentru ca veti fi surprinsi de surubelnita cu acumulator Bosch PSR 10,8 LI-2

Cu surubelnita de acumulatori Bosch PSR 10,8 LI-2 cu 2 trepte de putere si tehnologia acumulatorului Litiu-Ion, executati rapid si fiabil lucrari de insurubare si gaurire. Construita compact, masina de insurubat poate fi manevrata comod, ceea ce o face perfecta si pentru lucrul in locurile dificile, greu accesibile.

Bosch a integrat in constructia acestei scule electrice un indicator inteligent al nivelului de incarcare al acumulatorului in 3 trepte , astfel incat efectul de memorie dispare si acumulatorul nu se autodescarca. Durata de viata a acumulatorilor Litiu-Ion este una indelungata, in mare parte gratie sistemului Bosch Electronic Cell Protection, care ofera o buna protectie la suprasarcina si incalzire si o protectie la descarcare profunda.

Alte caracteristici, utile in munca dumneavoastra, pe care Bosch le-a integrat in categoria masini de insurubat/gaurit cu acumulator:

sistemul electronic de reglare a turatiei: “accelerare” de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton

mandrina rapida cu Auto-Lock Bosch care face ca schimbarea accesoriilor sa se faca rapid si simplu.

De asemenea, cu PowerLight – dioda luminiscenta integrata, veti avea intotdeauna o buna vizibilitate asupra piesei si a spatiului de lucru, iar angrenajul planetar de foarte mare randament, cu cele doua trepte de putere, prelungeste durata de viata a sculei cu acumulatori si o va ajuta sa functioneze uniform, fara omisiuni.

Tipul de acumulator folosit in echiparea masinii de insurubat si gaurit Bosch PSR 10,8 LI – 2 se potriveste la toate sculele electrice compacte din gama cu acumulatori 10,8 V, cu aplicatii numeroase, de la lanterne pana la foarfeci de taiat gard viu, suflante, trimmere sau ferastraie sabie. Economisiti astfel bani iar rezultatele se vor vedea in casa si gradina dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X