„Gater” in miniatura – Taiere precisa si sigura acasa

Cu statia de taiere usor manevrabila, de 3,4 kg PLS 300 de la Bosch pot fi executate taieri cu un ferastrau vertical Bosch, nu numai foarte sigur ci si extrem de precis. Elementul esential al statiei de taiere universale si mobile este canalul de ghidare din aluminiu, care ghideaza talpa ferastraului vertical, iar prin aceasta, si panza de ferastrau. Astfel este exclusa clatinarea sau inclinarea gresita a ferastraului. Sistemul modular foarte flexibil este ideal pentru taieri cu sistem de ghidare executate in lemn, aluminiu sau material plastic, pe scurt, pentru toate materialele care pot fi prelucrate cu ferastraul vertical. La statia de taiere pot fi reglate unghiuri exacte, astfel incat nici peretii strambi din cladirile vechi nu mai constituie o problema.

Statia de taiere este optim adecvata pentru toate lucrarile de renovare. Atat taierea exacta a pragurilor de trecere din aluminiu, a parchetului laminat, parchetului clasic, scandurilor de dusumea, plintelor, canalelor pentru cabluri, scandurilor si sipcilor cat si pasuirea panourilor de tavan pot fi executate fara probleme. Si amatorii creativi vor fi multumiti: de la confectionarea ramelor de tablouri si pana la aplicarea de sipci profilate pe piesele de mobiler, (aproape) totul este posibil.

Acestei statii de taiere ii vine manusa dispozitivul de taiat gresie si faianta PTC 1 de la BOSCH. Cu o greutate de numai 200 de grame, acest dispozitiv de taiere este prevazut cu limitator cu scala gradata si doua conuri de rupere, pentru crestarea si taierea curata a placilor ceramice. Pe statia de taiere puteti fixa si taia cu PTC 1, in forma dorita, placi ceramice cu o grosime maxima de 10 mm.

Va recomandam cu caldura cele doua dispozitive pentru ca stim ce inseamna inovatia BOSCH. Daca ati decis ca vara aceasta va renovati singuri locuinta, cred ca la noi veti gasi raspunsul la intrebarea: ce scule electrice imi vor usura munca?

Pe noi ne gasiti de luni pina vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B. Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Suntem si pe facebook: www.facebook.com/eurotech-iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *