fbpx

Acum vezi lumea mai bine: WV 50 Plus de la Karcher!

 

Karche ne surprinde din nou cu inovatiile sale si aduce pe piata un ajutor practic si eficient pentru curatarea geamurilor. Curatitorul de geamuri WV 50 Plus de la Karcher este prevazut cu un sistem inteligent ce permite curatarea fara urme, fara scame si fara zgarieturi a suprafetelor vitrate, cum sunt: geamurile, faianta, suprafetele din sticla, oglinzile.
In plus, mainile si unghiile dumneavostra nu vor avea de suferit, deoarece curatarea cu WV 50 Plus este igienica si nu presupune intrarea in contact cu apa murdara sau solutiile chimice.
Â
Cu ajutorul curatitorului de geamuri WV 50 Plus puteti uita de metodele clasice de curatare a geamurilor. WV 50 Plus asigura obtinerea de suprafete perfect curatate, fara efort si in timp redus.
Designul compact si greutatea redusa asigura o utilizarea usoara a curatitorului, chiar si in cazul vitrinelor sau a geamurilor de mici dimensiuni. Procesul de curatare este extrem de simplu: pulverizati suprafata murdara cu detergent, dupa care o curatati cu o carpa din microfibra si in final aspirati apa murdara, lasand suprafata stralucitoare.
De asemenea, WV 50 Plus isi demonstreaza utilitatea si in cazul murdariilor dificile precum grasimi, amprente digitale sau fum in cel mai simplu mod, fara sa fiti nevoiti sa stergeti de nenumarate ori si sa folositi diverse solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X