fbpx

Aduceti gradina la viata cu ISIO

Bosch dispune de o gama completa de scule de gradina cu acumulatori, care fac din gradinarit o activitate cat mai usoara si mai placuta cu putinta. Sculele cu acumulator elimina necesitatea unui cablu, oferind astfel o miscare nerestrictionata, fara a fi necesar sa descurcati cablurile si fara riscul de a le taia.

Pentru lucrari usoare de intretinere a arbustilor si a gardului viu de mici dimensiuni, cat si pentru taierea precisa a marginilor de gazon forfecele cu acumulator ISIO reprezinta alegerea ideala.

ISIO este manevrabil, foarte usor si intotdeauna gata de utilizare, deoarece acumulatorul compact litiu-ion asigura putere la nivel maxim si un timp scurt de incarcare.

ISIO poate fi utilizat ca foarfece pentru tuns arbusti cu acumulator, pentru tundere si modelare perfecta sau ca foarfece de taiat iarba cu acumulator, pentru taierea precisa a marginilor gazonului dumneavoastra. Fiind considerabil mai usor si mai compact decat alte scule electrice de gradina comparabile, el are o manevrabilitate minunata.

Sistemul “Power Tech“ din dotare permite continuarea taierii si dupa ce alte foarfece au renuntat demult. Foarfecele electric este mereu gata de utilizare datorita acumulatorului Litiu-Ion fara efect de memorie si asigura un timp de functionare de pana la 50 de minute.

Foarfece pentru tuns arbusti si taiat iarba de la Bosch este prevazut cu indicator al nivelului de incarcare a bateriei. Nici un alt competitor nu ofera un sistem de indicare a statusului acumulatorului.

Independent de prizele de curent si de benzina, foarfecele pentru tuns arbusti si taiat iarba va ofera putere unica fara cablu, libertate de miscare, eficienta energetica si toate avantajele tehnologiei revoultionare litiu-ion Bosch.

ISIO este unealta perfecta pentru tunderea in diverse forme a ierburilor perene, a plantelor cu frunze mici, precum merisor, tisa, lemn canesc si a arbustilor.

Un produs mic, usor manevrabil si compact care detine pecetea calitatiii cu care Bosch ne-a obisnuit deja de multi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X