fbpx

Apa cu presiune scazuta la robinet?

Cea mai simpla modalitate de a asigura confortul unei locuinte consta intr-o instalatie sanitara perfect functionala, capabila sa asigure o presiune constanta apei de la robinet. De altfel, presiunea scazuta a apei este una dintre cele mai frecvente defectiuni la instalatiile sanitare, resimtita in special de cei care locuiesc in blocuri vechi la ultimele etaje sau la case individuale.
Astfel, daca si tu te confrunti cu aceasta problema, cu siguranta stii deja ce sentimente te incearca cand vrei sa faci un dus, sa speli vasele de la bucatarie sau chiar sa umpli un pahar cu apa si vezi cum abia curge un fir subtire de apa.

Te intrebi cum poti scapa de aceasta problema? Cauti o solutie eficienta, practica si rapida?

PEDROLLO, producatorul si furnizorul nostru Italian, cu o expertiza de peste 40 de ani in productia de pompe de apa pentru aplicatii domestice, industrie, agricultura si municipalitate ne surprinde din nou cu inovatiile sale si aduce pe piata un ajutor practic si eficient.

Noul hidrofor electric DG PED 3.
Cea mai noua tehnologie ce asigura o PRESIUNE CONSTANTA apei din instalatiile sanitare.

Hidroforul electric DG PED 3 este cea mai noua tehnologie ce integreaza: o electropompa de inalta eficienta, un vas de esxpansiune, senzor de flux si presiune si o supapa unic sens cu scopul de a asigura o presiunea constanta, atat cand presiunea este scazuta, cat si atunci cand sunt deschise mai multe robinete concomitent.
DG PED 3 are un design compact, este extrem de silentios si mentine presiunea constanta in instalatie prin reglaj de turatie al electropompei conform debitului de apa solicitat. Datorita dimensiunilor reduse, acest hidrofor poate fi montat oriunde, fiind potrivit atat pentru case sau apartamente, cat si pentru sectorul rezidential sau hoteluri. De asemenea, este usor de utilizat, fiind suficient sa setezi presiunea dorita fara sa fie necesare alte setari complexe, dispune de o gestionare intuitiva.
Conectorii orientabili faciliteaza racordurile hidraulice in special in cazul instalatiilor aflate in spatii restranse, iar piciorusele reglabile din cauciuc reduc vibratiile.

Beneficiile utilizarii noului hidrofor electric DG PED 3:
design compact: potrivit atat pentru apartamente si case proprii, cat si in sectorul rezidential sau hoteluri
– extrem de silentios este prevazut si cu picioruse de cauciu ce reduc vibratiile
mentine presiunea constanta a apei chiar si atunci cand sunt mai multe robinete deschise concomitent
– soft starter si turatie variabila – reduce consumul de energie electrica
usor de instalat si de utilizat – dispune de o gestiune intuitive

La EUROTECH, credem ca prin decizii corecte si cu o mana de ajutor din partea noilor tehnologii pe care vi le punem la dispozitie viata poate deveni mai simpla. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de consilieri in vanzari si iti vom veni in ajutor cu sfaturi si consiliere personalizata pe tipologia necesitatilor tale, cu servicii profesioniste si sigure de comercializare si service autorizat in garantie si post garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X