fbpx

Aspiratorul universal BOSCH PAS 11-21: Inamicul murdariei dificile

Importanta mentinerii unui mediu curat deriva, printre altele, din impactul pe care aceasta il are asupra sanatatii nostre. In acest sens, pentru rezultate optime de curatenie, BOSCH a creat aspiratorul universal PAS 11-21 adecvat pentru aspirarea mizeriilor dificile cum sunt deseurile ramase de la demolare, pietrele, pamantul, nisipul, frunzele uscate sau praful rezultat in urma gauririi peretilor.

Sistemul optimizat de furtunuri cu blocare la inchidereimpiedica rasucirea sau indoirea furtunului, asigurand in permanenta aceeasi putere de aspirare.

Aspiratorul universal PAS 11-21 de la Bosch permite aspirarea precisa atat a murdariilor uscate, cat si a celor umede. Practic si fiabil, PAS 11-21 este echipat cu carcasa din plastic rezistenta si un filtru textil robust si usor de curatat.

Aspiratorul uscat-umed PAS 11-21 este prevazut cu un compartiment practic pentru cablu si accesorii si un spatiu de pastrare provizorie. Transportarea si deplasarea aspiratorului in timpul lucrului se face cu usurinta, gratie rotilor din cauciuc.

Aspiratorul PAS 11-21 de la BOSCH este eficient pentru aspirarea umeda si uscata din casa, gradina, garaj, masina sau de pe terasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X