fbpx

BOSCH lanseaza surubelnita cu accumulator Litiu-Ion PSR Select

Noua surubelnita cu acumulator Litiu-Ion PSR Select de la BOSCH – prevazuta cu sistem de stocare a bitilor, vine in sprijinul mesterilor care doresc sa aiba intotdeauana bitii potriviti la indemana. Inovatia BOSCH consta intr-un tambur transparent, integrat in corpul surubelnitei, ce contine 12 biti, pregatiti sa efectueze operatiunea ceruta printr-o simpla selectare a bitului de surubelnita adecvat.

Pentru a schimba bitul, tamburul trebuie rotit pana cand bitul dorit apare in fereastra de vizualizare, apoi trebuie apasat comutatorul din spatele tamburului pentru a impinge acest bit in suport, iar lucrul se poate continua normal.

Acest sistem “Easy Select” asigura stocarea sigura a bitilor, utilizarea rapida si potrivita pentru fiecare aplicatie. Daca se doreste inlocuirea unui bit, acesta poate fi scos din support, inlocuit cu unul nou si tras inapoi in tambur cu ajutorul comutatorului, pentru a adapta permanent gama de biti nevoii utilizatorului.

Tehnologia Litiu-Ion confera acestei surubelnite avantajele specifice:
– Dispare efectul de memorie, nu se autodescarca si este mereu pregatita de utilizare
– Functionare indelungata, pana la 90 de suruburi cu acumulatorul incarcat
– LED indicator al directiei de rotatie si al nivelului de incarcare a acumulatorului.

In magazinul EUROTECH gasiti toata de surubelnite cu acumulator Litiu-Ion destinate mesterilor si profesionistilor si consultanta de specialitate la achizitia lor. Pentru orice scula Bosch cumparata de la EUROTECH primiti garantie de pana la 24 de luni si servicii autorizate de service in garantie si post-garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X