fbpx

Capsatorul cu acumulator Bosch PTK 3,6 LI – Micul ajutor al oricarui mester

Luati-va adio de la ciocan, suruburi, adeziv si pioneze: indiferent daca doriti sa capsati sau sa prindeti ceva in cuie, cu capsatoarele cu acumulator de la Bosch fixati folii, sipci sau chiar stofe, simplu si fara cablu.

Bosch a lansat recent capsatorul cu acumulator PTK 3,6 LI, cel mai mic capsator din clasa sa. Noua scula cantareste 800 de grame si are doar 15 x 16 x 5 cm, iar datorita acumulatorului litiu-ion este mereu pregatita de utilizare, oferind in acelasi timp libertate maxima de miscare prin gradina sau prin casa, deoarece utilizatorul nu mai este restrictionat de lungimea cablului electric. „Capsatoarele sunt de obicei utilizate pentru a fixa in lemn diverse materiale subtiri, pentru a tapisa mobila sau pentru a decora casa, de exemplu, de Paste sau de Craciun”, explica reprezentantii Bosch.

De exemplu, capsatorul PTK 3,6 LI poate fi folosit pentru a tapita un scaun, pentru a fixa un acoperis nou casutei de pasari din gradina sau pentru a aplica decoratiunile pentru o petrecere in aer liber. Atunci cand acumulatorul este incarcat la maxim, detine suficienta putere pentru a fixa cel putin 400 de capse in lemn de esenta moale. Capsele utilizate sunt cele de tip 53. Acestea au o latime de 11.4 mm si o lungime cuprinsa intre 4 si 10 mm.

Nivelul de incarcare al acumulatorului este indicat de LED-ul dispozitivului. De asemenea, acumulatorii nu au efect de memorie si pot fi reincarcati oricand, asigurandu-se astfel o deteriorare minima a performantei acestora.

Capsatorul cu acumulator poate fi manevrat confortabil si in siguranta datorita manerului softgrip. Indicatorul rezervei de material evidentiaza nivelul de umplere a spatiului de depozitare. Atunci cand acesta este gol, se poate scoate usor, se umple pe dedesubt si se reintroduce in spatiul alocat.

Un produs mic, usor manevrabil si compact care detine pecetea calitatiii cu care Bosch ne-a obisnuit deja de multi ani.

Argumentele pentru achizitia si utilizarea acestui produs sunt nenumarate si echipa de la EUROTECH va asteapta sa vi le prezinte.

Pe noi ne gasiti de luni pana vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B. Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X