Cea mai frumoasa gradina din Iasi

Gradina ta trezeste admiratia vecinilor? Esti mindru de amenajarile florale sau de spatiul verde din jurul casei sau blocului tau? Inscrie-te la concursul nostru, iar Eurotech te premiaza cu Bosch. Premiile sint pe masura iscusintei tale:


Cea mai frumoasa gradina din Iasi va fi premiata cu un scarificator Verticutter AVR 1100 Bosch, in valoare de 954 lei.

Locul 2 va fi recompensat cu o masina de tuns iarba Rotak 34 Ergoflex Bosch, in valoare de 755 lei.

Iar locul 3 pe podium va fi rasplatit cu o foarfeca de taiat iarba cu acumulatori Isio II Bosch + o pereche de manusi Laura Ashley, in valoare de 346 lei.


Cum te inscrii la concurs

In primul rind, trebuie sa ai o gradina frumos amenajata, pe care vrei sa o arati si celorlalti. Incarca o fotografie cu gradina ta pe pagina de Facebook Eurotech Iasi http://www.facebook.com/EurotechIasi si spune-ne citeva cuvinte despre felul in care ai amenajat-o.

Gradina ta intra automat in concurs, iar un articol despre ea va fi publicat pe newsiasi.ro, in cadrul rubricii Casa, Gradina si Masina.

Trimite-ne si datele de contact, pentru validare in cazul in care te vei numara printre cistigatori: nume, prenume, adresa completa, localitate, judet, telefon, e-mail si fotografia gradinii, la adresele:

Cine castiga?

„Gradinarul” care obtine cele mai multe like-uri pe pagina de facebook a Eurotech Iasi. Fotografia cu frumoasa ta gradina intra automat in concurs, dupa ce o postezi pe facebook. Apoi publicul va decide: cine primeste cele mai multe like-uri cistiga titlul de „gradina cea mai frumoasa din Iasi”.

Concursul va fi supervizat de un juriu format din 3 membri:

–        specialistul scule pentru gradina Bosch de la Eurotech Iasi

–        reprezentantul pe Moldova al companiei Robert Bosch Romania

–        reprezentantul newsiasi.ro

Cei 3 se vor asigura ca se respecta Regulamentul oficial al concursului.

Cand se anunta castigatorii?

Anuntarea castigatorilor se va face luni, 27 august.

Fotografia care a primit cele mai multe like-uri va fi declarata castigatoare. Fotografiile clasate imediat dupa prima, ca numar de like-uri, vor fi castigatoarele premiului II, resprectiv III. Premierea se face sambata, 1 septembrie 2012.

Premiile puse in joc

PREMIUL I: scarificator verticutter AVR  1100 Bosch, in valoare de 954 lei.

Scarificatorul este destinat pentru gazonul mai vechi de 2 ani si are efect in adancime: smulge muschiul, planteaza semintele in gazon si ajuta la intretinerea eficienta zonei verzi din gradina dumneavoastra.

PREMIUL II: masina de tuns iarba Rotak 34 Ergoflex, in valoare de 755 lei.

Masina de tuns iarba ROTAK 34 nu ar trebui sa lipseasca niciunui posesor de gradini: este udor de manevrat, are un motor pe masura muncii pe care o face, colecteaza tot ce taie si, noutatea acestui an de la BOSCH, este echipata cu manere ERGOFLEX, reglabile, proiectate ergonomic, pentru imbunatatirea pozitiei corpului si pentru reducerea solicitarii musculare in timpul tunderii gazonului.

PREMIUL III: foarfeca de taiat iarba cu acumulatori Isio II + o pereche de manusi Laura Ashley, in valoare de 346 lei.

Foarfeca de taiat iarba ISIO II este descrisa prin doua cuvinte: simpla excelenta. Mica, usoara si extrem de simplu de manevrat, aceasta foarfeca are un set de cutite elvetiene si acumulator litiu-ion, pentru libertate in miscare. Vine la pachet cu o pereche de manusi de gradinarit extrem de elegante, Laura Ashley.

Iar acum…. START!

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *