fbpx

Cel putin 4 motive pentru alegerea ciocanului demolator AH160V de la KAESER

Este cunoscut faptul ca in lumea drumarilor si a constructorilor, demolatorul pneumatic de 20 Kg este precum polonicul pentru bucatari.

Acest lucru nu este intamplator, ci este alegerea uzuala a acestora, argumentata de faptul ca un motocompresor de talie medie (ce are un pret de cost accesibil majoritatii utilizatorilor activi din acest segment) poate deservi simultan doua astfel de ciocane demolatoare, maximizand astfel randamentul lucrului.

Daca ne referim de exemplu la brand-ul german Kaeser Kompressoren, marca din primul esalon al calitatii si eficientei energetice la nivel mondial, noul model M27 din gama Mobilair, prevazut cu control Anti-Frost patentat si ungator pentru scule, este succesorul compresorului mobil M26, model ce se bucura de notorietate in lumea cunoscatorilor.

Oricare din cele doua modele de motocompresoare poate asigura simultan necesarul de aer pentru doua breakere de aproximativ 20 Kg.

Producatorul Kaeser Kompressoren propune ciocanul demolator din gama Economy AH201, ca solutie ideala pentru utilizatorii aflati in cautare de preturi mici, dar totodata acorda o atentie speciala clientilor care apreciaza eficienta energetica, productivitatea si siguranta lucrului, fiind dispusi sa plateasca pretul corect pentru a se bucura de aceste beneficii.

Astfel, pentru un pret cu pana la 29% mai ridicat (pe care l-ar plati clientii utilizatori ai ciocanului cu maner antivibratii de 18,2 Kg, AH 160 V fata de varianta Economy de 20 Kg, AH 201), acestia vor deveni utilizatorii unui breaker care:

  •  – Este mai usor cu 1,8 Kg si are acelasi consum de aer ca cel de 20 Kg;

– Are o forta de impact de peste 4 ori mai mare;

– Are o acceleratie de peste 3 ori mai mica;

– Are o perioada de operare de 13,5 ori mai mare

Sau altfel spus: cu ciocanul AH 201 va trebui sa lucreze 10 ore in plus pentru a obtine o productivitate de cca 4 ori mai mica, evident cu un consum de carburant aferent si o uzura suplimentara a motocompresorului si breaker-ului, care se traduc in costuri suplimentare de exploatare.

Decizia este la dumneavoastra, stimati utilizatori, acum pe deplin documentati.

Kaeser Kompressoren, impreuna cu specialistii de la Eurotech, stiu acum ca veti alege in deplina cunostinta de cauza, varianta care vi se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X