fbpx

Ciocanul demolator de 3,5 kilograme de la Bosch: GSH 3 E Professional

Asteptarile dumneavoastra, ca profesionist, de la o scula electrica profesionala sunt mari: performante ridicate si angajament total, chiar in conditii extrem de dificile de lucru.

De peste 80 de ani, ciocanele rotopercutoare si demolatoare Bosch se remarca prin performante foarte ridicate, robustete si fiabilitate.

La dezvoltarea noilor scule electrice albastre, Robert Bosch colaboreaza strans cu profesionisti din domeniul practic, care testeaza sculele electrice in conditii extreme, ca de exemplu in constructia de tunele. Astfel Bosch garanteaza ca utilizatorul profesionist sa se poata bizui intotdeauna pe o tehnica absolut fiabila. Ciocanele rotopercutoare, masinile de gaurit si insurubat, masinile de gaurit cu si fara percutie profesionale albastre Bosch ofera solutii convingatoare pentru profesionisti de la profesionisti.

Astazi va propunem scula electrica profesionala Bosch GSH 3 E Professional, cu destinatie speciala in lucrarile de renovare. Ciocanul de 3,5 kilograme GSH 3 E Professional are o putere mare de indepartare a materialelor datorita motorului de 650 W si daltii speciale pentru faianta. Durata de viata a acestei scule electrice este marita datorita mecanismului de percutie si a adaptorului de prindere a accesoriilor extrem de robust, dar si datorita ungerii cu ulei.

Manevrarea se realizeaza deosebit de usor, gratie greutatii reduse de numai 3,5 kg, a designului compact, a comutatorului de accelerare cu posibilitate de blocare si a invelisului special cu amprenta Bosch „Softgrip”. De asemenea, exista o corelare perfecta intre ciocan si dalta. Astfel, se obtine un avans de lucru cu 40% mai rapid. Prin interactionarea optima dintre dalta si ciocan, se inregistreaza cu pana la 90% mai putine spargeri accidentale de placi ceramice. Capacul de service permite schimbarea simpla si rapida a periilor colectoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X