fbpx

Colaborare de succes intre Eurotech SRL si Grupul de firme Safir

Cu o bogata experienta in furnizarea solutiilor tehnice integrate, pentru domenii precum: constructii, industrie si sectorul agro-zootehnic, compania Eurotech demonstreaza permanent seriozitate, atentie si preocupare fata de serviciile oferite clientilor sai. Punem la dispozitia clientilor o paleta larga de scule, utilaje si echipamente, in regim de vanzare sau inchiriere, dar si servicii de consultanta profesionala, service autorizat in garantie si post garantie, servicii de instalare, punere in functiune, service mobil, instruire personal.

De la infiintare si pana in prezent, activitatea comerciala de vanzare directa si prin distribuitori a evoluat continuu, bazandu-ne pe experientele si feedback-urile de la clientii nostri, extinzandu-ne treptat aria de acoperire, imaginea si personalul. Impreuna cu furnizorii nostri, spijinim dezvoltarea industriei prin promovarea de solutii inovative si eficiente pentru atingerea scopului final, concretizat in succesul si satisfactia clientului.

Eurotech in relatia cu Grupul de firme Safir Vaslui

Cheia succesul nostru este dezvoltarea de parteneriate bazate pe incredere reciproca si relatii de calitate. Colaborarea dintre Eurotech si grupul de firme Safir este un exemplu de legatura trainica, consolidata pe parcursul a celor 12 ani de colaborare. Bazat pe profesionalism, inovativitate si promptitudine, am reusit sa construim impreuna un climat de incredere reciproca, care sta la baza unei relatii comerciale de calitate.

<<Safir Vaslui, distibuitor national si international a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din 1991. Este unul dintre cei mai ambitiosi jucatori pe piata producatorilor si distribuitorilor de carne de pui din Romania. S-a focusat in ultimii ani pe lansarea de produse noi de preparate si semipreparate, precum si pe o comunicare mai transparenta, in interesul consumatorului. In plus, compania a dezvoltat segmentul de pui cu crestere lenta, a investit intr-un modern abator de pasari, ferme de crestere a pasarilor, o fabrica de fainuri proteice, o fabrica de nutreturi combinate si o fabrica de preparate si semipreparate>>.

Bazandu-se pe increderea dobandita in compania noastra in toti acesti ani, Safir apeleaza la noi pentru majoritatea solutiilor tehnice de care au nevoie – scule, echipamente, utilaje dar si servicii conexe acestora.

Parteneriatul inovativ de lunga durata dintre companiile Eurotech si Safir permite o dezvoltare paralela a companiilor, ce aduce multiple avantaje ambelor parti. Aceasta colaborare pe de o parte asigura, solutii functionale, personalizate si complete, bazate pe nevoia clientului, iar pe de alta parte, asigura o excelenta relatie comerciala cu un partener ajuns la rangul de ambasador pentru Eurotech.

Obiectivul nostru este mentinerea parteneriatului pe termen lung, parteneriat ce contribuie pe de o parte la succesul si calitatea produselor Safir, pe de alta parte valideaza pozitionarea Eurotech in categoria furnizorilor de solutii tehnice integrate, pentru domeniile: constructii, industrie si sectorul agro-zootehnic.

Opinia partenerului nostru, Iulian Safir – director adjunct in grupul de firme SAFIR reprezinta confirmarea unui parteneriat autentic si puternic:

„Daca ar fi sa caracterizam in trei cuvinte parteneriatul cu Eurotech SRL Iasi, acestea ar fi: <<profesionalism, inovativitate, promptitudine>>. Relatia grupului de firme Safir cu Eurotech este consolidata pe parcursul celor peste 10 ani de colaborare. In tot acest timp, am reusit sa construim impreuna un climat de incredere reciproca, care sta la baza relatiei noastre comerciale.”

Mai multe puteti citi aici – Jurnalul de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X