fbpx

Colectionar de obiecte vechi? Pistolul de lipit PKP 18E de la BOSCH este ideal

Pistoalele de lipit de la BOSCH sunt ideale pentru fixare, modelare, reparare, etansare si rostuire. Aceste pistoale lipesc fara problema o gama ampla de materiale: lemn, material plastic, ceramica, metal, sticla, textile, piele si multe altele.

Pistolul de lipit PKP 18 E este un produs perfect pentru lucrari de mesterit si de amenajari interioare. Astfel, noul pistol de lipit poate fi folosit pentru operatii de lipit universale, de la lipiturile foarte fine pana la aplicatiile de dimensiuni mai mari, in cazul materialor precum lemn, plastic, metal sau piele, pentru o gama larga de lucrari de montare, reparare sau sigilare.

Pistolul de lipit PKP 18Eeste ideal pentru pasionatii de obiecte de colectie: papusi de portelan sau lemn, locomotive, masinute, pentru ca le permite sa retuseze sau sa repare aceste obiecte, imbinand permanent si precis toate tipurile de material.

Lipirea este rapida, iar timpul de incalzire este de doar 7 minute. Pistolul lucreaza la o temperatura mare, fiind compatibil cu batoanele de 11 mm / 20 de cm.

Pistolul de lipit beneficiaza de tehnologia BOSCH – Constant Electronic: obtine rezultate perfecte de lipire pentru o arie vasta de aplicatii. Aceasta tehnologie permite ca incalzirea sa fie controlata si rapida, asigurand o temperatura de lucru constanta. Astfel, lipirea are loc imediat datorita avansului mare si uniform al baghetei de lipit. In plus, duza extra lunga cu capac de protectie termica si dispozitivul antipicurare fac utilizarea sigura si curata, iar greutatea redusa a produsului il face usor de manevrat.

Cred ca dupa ce ati citit aceasta prezentare trebuie doar sa ne faceti o vizita in showroom. Produsul este proaspat intrat in program Romania si abia asteapta sa fie testat.

Pe noi ne gasiti de luni pana vineri de la 8-18 si sambata de la 8-13, pe Splai Bahlui Mal Stang nr 25B.Daca vreti sa ne sunati, asteptam telefonul dumneavastra la 0232/231.435.

Suntem si pe facebook:http://www.facebook.com/EurotechIasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X