fbpx

Creste eficienta pe santier cu masina de legat fier-beton de la MAX!

Domeniul constructiilor, indiferent de ce natura ar fi ele, este unul in care provocarile de natura tehnica ori de forta de munca nu intarzie sa apara.

De-a lungul anilor dezvoltarea acestei ramuri a economiei a ridicat necesitati din ce in ce mai mari, care doar cu ajutorul tehnologiei au putut fi acoperite. Ganditi-va la ridicarea unui zgarie-nori, care pe langa dimensiunile sale impunatoare respecta si toate normele de durabilitate, duritate, calitate, etc. Pentru a putea indeplini toate aceste conditii tehnice si a respecta raportul calitate-eficienta sunt necesare, pe langa forta de munca bruta, echipamente si utilaje profesionale usor de utilizat si manevrat, chiar si de catre muncitorii aflati la inceput de drum in aceasta meserie.

Astfel, prin tehnologizare muncitorii au trecut de la clasicul cleste de legat sarma la masina de legat fier-beton, care nu doar a scurtat timpul efectiv de munca, ci a realizat si legaturi mai stranse, de o calitate incontestabila.

Spre exemplu, luam 100 mp de bare de armatura. Metoda clasica de legare cu un simplu cleste de catre un muncitor are ca timp de lucru 8 ore. Cu masina de legat fier-beton acelasi muncitor leaga suprafata de 100 mp in doar 1.5 ore!

Alege sa lucrezi cu scule profesionale

Masina de legat fier-beton este o unealta portabila cu acumulator pentru fierari-betonisti, care se foloseste pentru legarea armaturilor de fier-beton la constructii civile si industriale, constructii de autostrazi, de tunele, poduri, cai ferate, prefabricate de beton, etc. Viteza foarte mare comparativ cu legarea manuala, calitatea mult mai buna si constanta a legaturilor cu pierderi minime de sarma este datorata inovatiei de la MAX TWIN.

Tipuri de masini de legat fier-beton:

 • Masina de legat fier-beton MAX RB-518
 • Masina de legat fier-beton MAX RB-218
 • Masina de legat fier-beton MAX RB-611T
 • Masina de legat fier-beton MAX RB-398S
 • Masina de legat fier-beton MAX RB-441T

Diferenta intre aceste modele de masini de legat fier-beton consta in autonomia acumulatorului raportata la numarul de legaturi per incarcare si trecerea sarmii (de 2 sau de 3 ori) peste barele de armatura.

Avantajele masinii de legat fier-beton:

 • viteza mare de legare a sramii de pana la 0.7 secunde/ legatura;
 • poate trece sarma de pana la 3 ori peste barele de armatura;
 • are o greutate intre 2,3 si 2,6 kg (in functie de model) si poate fi operata cu o singura mana;
 • operarea este una facila datorita sistemul de actionare cu buton;
 • reduce riscul aparitiilor bolilor profesionale, precum cele la incheietura mainii;
 • nu exista pierderi de sarma;
 • durata de viata mare a uneltei datorata motorului fara perii;
 • autonomie mare datorita acumulatorului Li-ion.

Toate aceste functionalitati, combinate cu cel mai inalt nivel de durabilitate si robustete, fac din echipamentele de legat fier-beton o investitie avantajoasa pentru un timp indelungat.

Creste productivitatea pe santier cu masinile profesionale de legat fie-beton de la Max. Operarea simpla si confortabila inseamna efort minim pentru utilizator, prelungeste orele de lucru si reduce riscul apariției bolilor profesionale. In plus, poti face legaturi de fier beton fara a avea experienta anterioara. Ai puterea de a controla strict costurile de productie pentru ca masinile de legat fier beton portabile nu au pierderi de sarma si nici nu necesita intretinere, in afara de incarcarea acumulatorului.

La Eurotech, credem ca prin decizii corecte si cu ajutorul noilor tehnologii pe care vi le punem la dispozitie viata poate devei mai simpla. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de consilieri in vanzari si iti vom veni in ajutor cu sfaturi si consiliere personalizata pe tipologia necesitatilor tale, cu servicii profesionale si sigure de comercializare si service autorizat in garantie si post garantie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X