fbpx

Cum a fost la KÄRCHER ROADSHOW

Pentru a veni in intimpinarea nevoilor iesenilor in materie de solutii complete de curatare, marti 3 octombrie 2017, Eurotech Iasi a organizat, impreuna cu Kärcher Romania, evenimentul KÄRCHER ROADSHOW.
Timp de cateva ore, clientii au avut parte de demonstratii cu echipamente profesionale de curatenie, consultanta de specialitate intr-un mediu specific, precum si preturi speciale la echipamentele Kärcher.

Gamele de echipamente ce au fost prezentate pe esplanada din fata magazinului Eurotech se adreseaza tuturor domeniilor: retail, automotive, horeca, constructii, agricultura, industrie, firme de curatenie, locuinte etc.

Cu peste 75 de ani de la infiintare, Kärcher a devenit in prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curatare eficiente, economice si ecologice. Kärcher se distinge prin performanta de top, inovatie si calitate, oferind solutii atat pentru uz casnic, cat si pentru cel profesional sau industrial.
Kärcher, producator german mondial de tehnologii de curatare, cu reprezentante in 160 de tari, avand capacitati de productie inclusiv in România, este prezent in Iasi de peste 13 ani prin intermediul distribuitorului autorizat Eurotech SRL Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X