fbpx

De ce ar trebui să-ți achiziționezi o motocoasă cu Stihl?

Cositul de altădată 

Cu toții ne aducem aminte de mirosul ierbii proaspăt cosite, de soarele îmbietor și de zâmbetele calde ale celor din jur atunci când îl însoțeam pe bunicul la cosit de iarbă proaspătă.

Cositul astăzi

Astăzi transmitem mai departe aceste momente într-o manieră mai ușoară și mai rapidă.

Motocoasa este aliatul tău perfect atunci când ai nevoie de randament ridicat și de eficiență în tăierea ierburilor, așadar, în articolul de astăzi, echipa Eurotech îți prezintă avantajele motocoasei STIHL FS 55.

Cu noua motocoasă FS55 de la Stihl vei reuși să câștigi timp și pentru celelalte activități: vei curăța livada de ierburi într-un timp foarte scurt și vei termina celelalte treburi până la lăsarea serii. De asemenea, cu noua motocoasă te vei bucura de ușurința cu care vei tăia iarba și vegetația uscată, sudoarea intensă și dezamăgirea din priviri atunci când parcă nu se mai termină munca. Pentru a nu fi nevoit să cumperi două motocoase care să te ajute să scapi atât de buruieni, cât și de vegetația lemnoasă, Eurotech îți pune la dispoziție o motocoasă multifuncțională. Astfel, motocoasa FS 55 este prevăzută atât cu fir de nailon, cât și cu disc metalic.

Recomandăm motocoasa pentru suprafețele de până la 1000 m2 (gazoane, grădini, livezi), caracteristica ei cea mai importantă fiind garanția ridicată a produsului.

Este dotată cu motorul STIHL 2-MIX, în doi timpi, care te ajută să economisești cu până la 20% mai mult combustibil față de modelele anterioare, acesta fiind caracterizat și de o reducere semnificativă a emisiilor de noxe, ajutând la păstrarea unui mediu cât mai curat pentru tine și copiii tăi.

Sistemul de pornire este unul foarte ușor, aflându-se pe partea superioară a aparatului. Astfel, tot procesul este mai sigur și fără perturbări, datorită  instalației de aprindere.

Motocoasa Stihl FS55 este dotată cu un sistem antivibrație performant care reduce semnificativ transmiterea vibrațiilor de la motor asupra mâinilor și brațelor, ceea ce crește confortul tău în timpul lucrului. Mânerul este multifuncțional, pe el aflându-se toate comenzile motorului.

Hamul de prindere este ergonomic, și prin distribuirea greutății uniforme în timpul folosirii îndelungate, oferă o mare libertate de mișcare în timpul cosirii. De asemenea, mânerele permit purtarea motocoasei într-o poziție naturală în timpul cositului, putând fi reglate cu ajutorul unui șurub de strângere.

Sfaturile experților!

În încheiere, îți oferim câteva sfaturi de care poți ține cont pentru a te bucura cât mai mult timp de motocoasă:

  • fii atent la calitatea combustibilului și a uleiului de amestec (se recomandă să le folosești pe acelea indicate de producător);
  • curăță terenul de pietre, metale etc. înainte de a pune în funcțiune motocoasa;
  • verifică permanent filtrul de aer;
  • întotdeauna poartă ochelari de protecție, doarece în timp vederea îți poate fi afectată de praf și de firele de iarbă;
  • reglează-ți corect hamul în funcție de înălțimea ta, pentru a evita accidentele și pentru a avea productivitate maximă.

Spor la treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X