fbpx

De ce să alegem un generator din gama premium?

Generatorul de curent electric se poate dovedi util atunci când ai de făcut lucrări departe de casă și nu ai cum să ajungi la rețeaua de curent electric; o altă utilitate poate fi acasă, dacă în zona în care locuiești rețeaua electrică este instabilă sau subdimensionată, având întreruperi dese.

De asemenea, știm cu toții că iarna, probabilitatea de a rămâne fără curent electric, chiar și mai multe zile la rând, este mare, în special în zonele rurale.

Pornind de la aceasta premisă, ai nevoie de un generator premium, de o calitate superioară, fiabil, care să nu cedeze dupa câteva ore de funcționare și care să pornească atunci când ai nevoie.

Ținând cont de caracteristicile rețelelor electrice din România, generatoarele monofazate Powermate by Pramac sunt ideale pentru a fi folosite într-o locuință sau într-o firmă mică, putând fi transportate foarte ușor oriunde este nevoie.

De asemenea, generatoarele cu motor pe benzină au o pornire mult mai ușoară în condiții de temperatură scăzută, având o întreținere ușoară, practic putem asigura astfel necesarul de putere pentru alimentarea iluminatului, a unui frigider, televizor, calculator etc.; pe șantier putem alimenta scule electrice, precum mașini de găurit, fierăstraie, polizoare etc.

Eurotech îți recomandă două generatoare premium care se încadrează perfect în necesitățile gospodăriei tale:  Powermate WX 3200 și  Powermate WX 6200.

Cele două generatoare din gama Powermate sunt generatoare monofazate pe benzină, montate pe un cadru tubular de protecție, senzor lipsă ulei, având roți mari ce permit o manipulare și un transport facil, prevăzute cu pornire manuală, la sfoară, echipat cu regulator de tensiune (AVR) și contor de ore de funcționare utilizabil atât în gospodărie cât și pe șantier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X