fbpx

Din noiembrie, promotii de neratat la incalzitoare la EUROTECH Iasi. Incalzeste-ti in siguranta locuinta sau locul de munca!

Incalzirea locuintei sau a spatiilor de lucru, a depozitului sau a garajului,  in conditii de siguranta si la un pret accesibil, trebuie sa fie o prioritate pe perioada iernii pentru a reusi sa faci fata temperaturilor reduse si a-ti continua activitatea in mod normal. Astfel, acasa sau la serviciu, fiecare are nevoie de mentinerea unei temperaturi care sa nu ii afecteze activitatea sau bunurile cu care lucreaza sau pe care le produce. Nu poti munci cu mainile inghetate, nu-ti poti tine stocurile de produse in depozite inghetate si nici nu poti adormi copiii in frig.

Acum exista un arsenal impresionant de modalitati de incalzire a spatiului, unele aprobate si care respecta standardele de siguranta, altele periculoase care iti pot chiar pune viata in pericol: de la incalzire centralizata la centrale termice, de la resouri la aragaz lasat cu flacara aprinsa.

Pentru a fi mereu in siguranta atunci cind incalzesti spatiul in care locuiesti sau lucrezi, Eurotech Iasi iti pune la dispozitie o gama vasta de incalzitoare performante astfel incit sa nu risti niciun moment sa expui nici macar la cel mai mic pericol oameni sau bunuri.

Eurotech Iasi ofera celor interesati o mare diversitate de incalzitoare cu aplicabilitate in sezonul rece, cind este necesara incalzirea spatiilor de lucru, a halelor sau a spatiului de locuit.

De pe site-ul Eurotech Iasi  sau de la echipa de vanzari puteti afla caracteristicile incalzitoarelor de aer electrice, a celor cu gaz, cu lemne, cu ulei (inclusiv ulei ars), precum si ale radiatoarelor electrice cu infrarosii. In plus, accesand blogul Eurotech puteti estima necesarul de caldura in functie de dimensiunile camerei, temperatura dorita si tipul izolatiei.

Incalzitoarele electrice (aeroterme)  au avantajul de a nu consuma oxigenul din incapere. Nu lucreaza cu flacara deschisa, nu polueaza atmosfera, iar caldura degajata este fara miros. Pot fi folosite in camere fara ventilatie, degajand caldura uscata (lipsita de umiditate).

Ofera siguranta in exploatare, sunt prevazute cu termostat, au un nivel de zgomot redus in timpul functionarii. Reglarea temperaturii se face prin comutator cu 4 pozitii si au pornirea rapida. Cu o tehnologie moderna, proiectata cu atentie, prietenoase cu utilizatorul, la un pret accesibil, cu design ergonomic, constructii fiabile, usor de intretinut, aerotermele sunt foarte utile pentru medii cu mult praf, magazine de mobila, baraci pentru organizare pe santier, birouri mobile, garaje, locuinte, pivnite, depozite.

La EUROTECH Iasi, pe Splai Bahlui Mal Stang nr. 25B gasiti toata gama de incalzitoare si aeroterme, precum si consultanta in alegerea produsului potrivit pentru a asigura necesarul de caldura dorit in spatiul de incalzit.

Iar incepand cu luna noiembrie, la gama de incalzitoare Eurotech Iasi are si promotii atractive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X